ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Hyundai стартира производството на новото Santa Fe

like0 unlike0
Auto-Press 12 Jun 2018 Новини
271
0
Hyundai стартира производството на новото Santa Fe

Североамериканското подразделение на Hyundai стартира производството на новото поколение Santa Fe в комплекса си HMMA (Hyundai Motor Hyundai Motor Manufacturing Alabama) в Алабма.

През тази година, от Hyundai възнамеряват да произведат повече от 84 000 представителя на Santa Fe, за да посрещнат непрекъснато увеличаващото се търсене на представителите в сегмента. В HMMA марката сглобява също така и седаните Sonata и Elantra.

“Въодушевени сме за дизайна и технологичното оборудване на това поколение Santa Fe”, коментира Донг Чой, президент и изпълнителен директор на HMMA. “Този SUV идва с асистент за избягване на удар отпед, Safe Exit Assist, която предупреждава водача ако приближава друго превозно средство, когато той излиза от автомобила, както и Rear Occupant Alert, която предупреждава шофьорите да проверят задните седалки, когато излизат от колата”.

Аудио-навигационната система на новото Santa Fe интегрира всички функции за навигация, медии и свързаност, поддържащи както Apple CarPlay, така и Android Auto. Системата включва камера за задно виждане с динамични насоки при паркиране или движение назад. Системата Display Audio позволява на пътниците да преглеждат съдържанието на смартфона си на дисплея на системата чрез Apple CarPlay и Android Auto. Тя от своя страна е с 8 или 7 инчов дисплей, в зависимост от нивото на оборудване.

За първи път SUV на Hyundai, разполага с прожекционен head-up дисплей, който проектира информацията директно на предното стъкло. Той е с водеща в класа яркост и може да се регулира както по ъгъл, така и по височина, за да се осигури оптимална видимост за индивидуалните нужди.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: