ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Hyundai с рекордни продажби в Европа през 2019 година

like0 unlike0
Auto-Press 17 Jan 2020 Новини
221
0
Hyundai с рекордни продажби в Европа през 2019 година

Европейското подразделение на Hyundai- Hyundai Motor Europe, обяви, че компанията е отчела пета поредна рекордна бизнес година, след като данните за 2019-а данните сочат 563 018 продажби (ACEA) и ръст от 3.8% в сравнение с предходната.

От Hyundai коментират, че резултатът от изминалата календарна година е още по-добър на фона на общия ръст от едва 1.2% в Европа, а като основни двигатели за успеха на марката посочват Германия и Франция, където отчитат подобрения в бизнеса от съответно 13% и 14%.

"За пети пореден път ние отбелязваме още една рекордна година за Hyundai в Европа", коментира Андреас-Кристоф Хофман, вицепрезидент на подразделението Маркетинг и Продукти на Hyundai Motor Europe. "Ние ще продължим да слушаме нашите клиенти и да им предлага подходящия микс продукти и услуги за техните нужди".

Като основни двигатели за бизнеса си, от Hyundai посочват Tucson, Kona и моделите от i-семейството си- i10, i20 и i30, и обявяват, че към средата на тази година, повече от три четвърти от моделите на марката ще имат електрифицирани версии.

Hyundai Motor Group възнамерява да лансира на пазара 44 електрифицирани предложения до 2025 година, като 23 от тях ще бъдат с изцяло електрическо задвижване.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: