ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Hyundai с електрически минибус с пробег ог 250 километра

like0 unlike0
Auto-Press 29 Jun 2020 Новини
35
0
Hyundai с електрически минибус с пробег ог 250 километра

Hyundai Motor разпространи информация за изцяло нов и първи за марката 100% електрически минибус- County Electric, който компанията лансира на родния си пазар.

Hyundai County Electric e с дължина от 7710 мм и ще се предлага в 15- и 33-местна конфигурация. На борда на електрическия минибус е интегрирана литиево-йонна батерия с капацитет от 128 kWh, което е достатъчно за изминаването на около 250 километра.

От Hyundai споделят, че при наличие на инсталация за бърз заряд (150 kW), батерийният модул на County Electric може да бъде презареден за 72 минути, а за същата операция директно от домашна електрическа инсталация (220V), необходимото време е 17 часа.

По отношение на динамиката, от Hyundai анонсират, че County Electric обещава с 30% по-добро ускорение в дизапазона 50-80 км/ч в сравнение с версията си, оборудвана с дизелов двигател.

В оборудването на Hyundai County Electric са включениелектронна стабилизираща програма, система за подпомагане на потеглянето по наклон, седалка за водача с подгряване и вентилация, многофункционален волан, безключов достъп до интериора, стартиране на системата, в това число и диставционно, с бутон и други.

Предварителната синхронизация и оглед на поръчките е от ключова роля Bentley показва обновената Bentayga утре (Видео)

Подобни

Само Литва ни

Само Литва ни "бие" и дава 0 преференции за придобиването на нов електромобил в Европа

Асоциацията на автомобилните производители в Европа (ACEA) разпространи интересна статистика, в която демонстрира какви бонуси,...

GROUPE RENAULT И GOOGLE CLOUD СИ ПАРТНИРАТ В ПОЛЗА НА ИНДУСТРИЯ 4.0

GROUPE RENAULT И GOOGLE CLOUD СИ ПАРТНИРАТ В ПОЛЗА НА ИНДУСТРИЯ 4.0

• Groupe Renault си партнира с Google Cloud, за да ускори дигитализацията на производствените си мощности и веригата на...

За по-чист въздух в градовете – Ford въвежда автоматичен електрически режим на електрифицираните си модели Custom

За по-чист въздух в градовете – Ford въвежда автоматичен електрически режим на електрифицираните си модели Custom

Технология за „нулеви“ географски зони автоматично превключва лекотоварните и пътническите автомобили Custom на Ford в електрически...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: