ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Hyundai с екзоскелет за улеснение на работниците

like0 unlike0
Auto-Press 12 Sep 2019 Новини
31
0

Hyundai с екзоскелет за улеснение на работниците

Hyundai с екзоскелет за улеснение на работниците
/add_images/news/092019/s_1568275202_361.jpg
  1. Hyundai с екзоскелет за улеснение на работниците
  2. Hyundai с екзоскелет за улеснение на работниците
  3. Hyundai с екзоскелет за улеснение на работниците

Hyundai Motor обяви, че компанията е разработила нов екзоскелет- Vest EXoskeleton (VEX), който обещава сериозно намалява на натоварването на носещите го работници, работещи във височина по време на техните смени.

От Hyundai споделят, че разработката на компанията е с до 42% по-лека в сравнение с тази на конкурентните й продукти, като за целта не разчита на батерии, а многоточкова система за асистиране с пружини. Новият екзоскелет на компанията тежи само 2.5 килограма, може да се регулира като размери за различни телосложения, а самата асистенция на натоварването може да се регулира на шест степени, с максимална такава от 5.5 килограма.

От Hyundai Motor анонсират, че VEX предлага допълнилна сила, в резултат на което намалява натоварването, повишава мобилността и многоприложимостта на работа за онези от работниците, които работят изправени и повтарят многократно или за дълго операции с протегнати ръце.

От автомобилната група имат планове за въвеждането на VEX в производствените си комплекси по целия свят, както и пазарното му лансиране от декември тази година. Прогнозната цена е за такава с до 30% по-ниска от тази на конкурентните й продукти (около 5000 долара).

До няколко седмици ще бъде представена концепцията, свързана със Закона за движението по пътищата Great Wall с мисъл за връщане в Европа със завод?

Подобни

Audi с 20 100% електрически коли до 2025 година

Audi с 20 100% електрически коли до 2025 година

AUDI анонсира сериозни планове за подобряване на екологичния отпечатък на портфолиото си автомобили, като акцентира върху това, че...

Двоен български триумф в Balkan Offroad 2019

Двоен български триумф в Balkan Offroad 2019

Български екипажи грабнаха победата в двете най-големи и важни категории на едноседмичния рали маратон Balkan Offroad 2019. Наши...

Всяка втора спряна от КАТ кола е с нарушение

Всяка втора спряна от КАТ кола е с нарушение

През период от 29.04.2019г. до 01.09.2019г., служителите от ОПП-СДВР ( КАТ ) са заловили 392 водача след употреба на алкохол. В 59...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: