ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Hyundai добавя нови 13 еко предложения в портфолиото си

like0 unlike0
Auto-Press 08 Nov 2019 Новини
61
0
Hyundai добавя нови 13 еко предложения в портфолиото си

Hyundai обяви плановете си за разширяване на портфолоито си с 13 нови еко ориентирани пазарни предложения до 2022 година. Шест от новите коли ще бъдат седани, а останалите седем ще бъдат SUV модели, като всеки от тях ще бъде наличен с алтернативна задвижваща система, в това число изцяло електрически, зареждаеми (plug-in) хибриди и незареждаеми хибриди.

Първата стъпка в лансирането на новите автомобили на Hyundai ще бъде направена по време на международното изложение в Лос Анджелис през този месец, когато североамериканското подразделение на марката ще демонстрира обновените за 2020 година Ioniq Electric, Ioniq Hybrid и Ioniq Plug-in Hybrid.

От Hyundai споделят също така, че през следващата година ще видим изцяло новата Sonata HEV, но за останалите новости от компанията не разкриват информация.

"С еволюирането на автомобилната индустрия в отговор на нуждите на разнородната потребителска база и отговорните към околната среда общества, ние ще продължим да предлагаме възможности за алтернативно задвижване в различни продукти", коментират от Hyundai Motor America.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: