ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Hymer: иновации във времена на бум

like0 unlike0
Auto-Press 08 Jul 2020 Новини
32
0
Hymer: иновации във времена на бум

Търговията с каравани и кемпери процъфтява. Немската федерална статистическа служба отчита 29% увеличение на регистрациите на тези неевтини артикули за май 2020 г. Производителят Hymer пори доста напред от вълната на успеха и в показва редица иновации за моделна 2021 година.

Сред тях е частично интегрирана версия на водещата главна В-класа Master Line, показана през 2019 г. B-ML T 780 поема своите изпитани функции и ги комбинира с предимствата на полуинтегрирана като всички системи за подпомагане и характеристики на шофиране.

„B-ML T със своята структура на базата на Mercedes-Benz Sprinter и шасито на Hymer SLC е уникален както в теглото, така и в ценовия диапазон на първокласните полуинтегрирани автомобили под 4,5 тона“ - казва шефът на Hymer Кристиан Бауер. Новото предложение на компанията ще бъде налично от този месец.

Hymer разширява моделната си гама в областта на кемперите с модела Free 540 „Blue Evolution“, който ще се предлага от есента 2020 г. С новата мултимедийна система на FIAT, включваща 7-инчова навигация и интегрирано приспособление за детска седалка Isofix, тя включва и „подчертано модерно оборудване, приспособено към най-новите изисквания на пазара“, според производителя.

Eriba Nova 590 е също нов и се предлага вече в линиите на оборудване "Trend" и "Ambience". Според производителя, планът 590 предлага просторно усещане, допълнително място за съхранение в кухнята, просторна задна баня с отделен комфортен душ и уютна кръгла група за сядане.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: