ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Honda иска да пусне кросверсии на всички свои модели - видео

like0 unlike0
Auto-Press 03 Jun 2020 Новини
85
0

Honda иска да пусне кросверсии на всички свои модели - видео

Honda иска да пусне кросверсии на всички свои модели - видео
/add_images/news/062020/s_1591171202_288.jpg
  1. Honda иска да пусне кросверсии на всички свои модели - видео
  2. Honda иска да пусне кросверсии на всички свои модели - видео

Ако доскоро автомобилистите предпочитаха да купуват седани и хечбеци, сега много от тях са луди на тема кросовъри. Тази тенденция се наблюдава по целия свят, затова водещите автомобилни производители активно разширяват този сегмент в гамата си, допълвайки го с все повече и повече нови модели.

За да се преместят в такъв атрактивен сегмент и в същото време без да се правят прекалено големи разходи за разработването на нови модели, производителите прилагат някои напълно оправдани хитрости, разширявайки напримар гамата си благодарение на офроуд модификации на съществуващи модели. Така действа и Honda, която пусна новия модел Jazz веднага в пет варианта, едното от които е кросовър.

Вдъхновена от голямото търсене на Jazz Crosstar, компанията планира да пусне такива модификации и на други модели от своята гама. Вярно е че, японският производител все още не е уточнил кой следващ модел ще получи офроуд версията си след Jazz. Известно е само, че първите такива версии ще бъдат представени на японския пазар, а едва тогава те ще навлязат на други световни пазари.

Трябва да се подчертае, че Jazz Crosstar е оборудван с хибриден силов агрегат, която се състои от 1,5-литров бензинов двигател с мощност 98 к.с. и електромотор със 109 к.с. Ускорението до стоте отнема 10 секунди, а максималната скорост на модела е ограничена до 174 км / ч. Кросовърът се различава от обичайния Jazz не само по увеличения просвет. Той има преработена предна решетка, релси на покрива и външен офроуд киткомплект.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: