ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Harley LiveWire - 1723 километра за 24 часа

like0 unlike0
Auto-Press 29 Mar 2020 Новини
86
0
Harley LiveWire - 1723 километра за 24 часа

Въпросът буквално вълнува - Колко далеч можете да стигнете с електрически мотоциклет за 24 часа? Швейцарецът, предприемач и бивш професионален бейзболист, Мишел фон Тел вдигна летвата на 11 и 12 март 2020 г. и с резултат от точно 1723 километра той подобри предишния рекорд с впечатляващите 406 километра на стандартен електрически Harley-Davidson LiveWire.

От Цюрих е карал към Щутгарт за първото „зареждане с гориво“, след което отива до Синген за следващото бързо зареждане на батерията. Оттам нататък човекът с явно “желязно” дупе е пътувал напред-назад шест пъти по магистрала А81 между Щутгарт и Зинген, докато накрая тръгва на юг, за да пристигне в Лихтенщайн след 23 часа и 48 минути и осем бързи заряда със споменатите 1723 километра пробег на километража на машината“ - споделят от Harley-Davidson Германия.

Шестима свидетели, включително швейцарски журналист, са следили и потвърдили рекордното постижение. В Книгата на Гинес той вероятно няма да бъде споменат по формални причини за неизпълнение на изскванията, но това определено не влошава представянето на Teл и на оранжево-червения му LiveWire. Трябва да се отбележи, че предишният рекорд от 2018 г. бе постигнат съвместно от седем байкъра и на затворен тестови маршрут.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: