ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Gymkhana Grid 2019 Ще се състои във Варшава

like0 unlike0
Auto-Press 10 May 2019 Новини
523
0
Gymkhana Grid 2019 Ще се състои във Варшава

Световните финали на Gymkhana GRiD: European Gauntlet 2019 ще се състоят във Варшава на PTAK Warsaw Expo .

Шестдесет и четири пилота от различни националности, ще се борят за подиум в GRiD.

2019 бележи десетите финали на Gymkhana GRiD

Може и да си чул, че Gymkhana GRiD: The European Gauntlet ще бъде в Полша на 7-ми септември, но това, което не знаеш е точната локация. PTAK Warsaw Expo в Полша е най-големият панаир в Централна Европа, а сега ще бъде и епицентърът на финалите на Gymkhana GRiD. Надграждайки предишните издания на събитието, където бяха короновани Йохан Кристоферсон, Дайго Сайто, Люк Уудхам и Петер Солберг - Gymkhana GRiD в Полша ще представи най-бързото и технично трасе досега.

Пилотите, които ще вземат участие идват директно от квалификационните кръгове в Япония, Южна Африка, Норвегия, Великобритания, Гърция и Испания. Те ще се присъединят към полските състезатели, които са селектирани, за да се получи истинска битка за подиума.

GRiD представлява уникален състезателен формат, който преобърна представите за това какво е възможно в моторните спортове, откакто бе дадено началото в Ирвиндейл, Калифорния през 2010-та. Състезанието е разделено в два класа: 4х4 и задно задвижване.

Специфичният формат включва елементи от раликрос, дрифт и тайм траял. Пилотите се изправят един срещу друг, за да се преборят с хронометъра и да грабнат победата.

„Беше невероятно да гледам как концепцията еволюира през последните 10 години.‘‘ - Обясни създателят на сериите - Кен Блок. „Отборът и Monster Energy свършиха чудесна работа с развитието на състезанието в Европа и Южна Африка. Горд съм с това как нещата се движат. За мен винаги е било мечта да поднеса Gymkhana на голямата публика, по един разумен и вълнуващ начин. GRiD прави точно това. Развълнуван съм да видя как надпреварата ще се състои във Варшава през септември.

„Ще докарам чисто новия ми Ford Escort RS Cosworth „Cossie 2.0“. Мисля, че тази кола ще се справи отлично с трасето. Също така GRiD ще бъде част от световното ми турне Cossie World Tour, което ще продължи през цялата година. Чудиш се колко сме развълнувани аз и моят отбор? Bardzo podekscytowany!”

Директорът на PTAK – Томас Сзупула добави; „За мен е чест, че по едно и също време ще домакинстваме Gymkhana GRiD и Ptak Warsaw Expo. Очакваме с нетърпение този спектакъл и адреналинът, който той ще донесе. Кен Блок, Петер Солберг, Дайго Сайто в десетото издание на Gymkhana Grid – това ще е невероятна комбинация от дръзки маневри и ревящи двигатели за пръв път във Варшава, Полша!“

*Източник: Gymkhana Grid 2019

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: