ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Groupe Renault показа четири нови лекотоварни машини (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 23 Apr 2019 Новини
35
0

Groupe Renault показа четири нови лекотоварни машини (Видео)

Groupe Renault показа четири нови лекотоварни машини (Видео)
/add_images/news/042019/s_1556020802_815.jpg
  1. Groupe Renault показа четири нови лекотоварни машини (Видео)
  2. Groupe Renault показа четири нови лекотоварни машини (Видео)
  3. Groupe Renault показа четири нови лекотоварни машини (Видео)
  4. Groupe Renault показа четири нови лекотоварни машини (Видео)
  5. Groupe Renault показа четири нови лекотоварни машини (Видео)

Днес лидерът на пазара на ванове и лекотоварни електрически автомобили Groupe Renault анонсира първите подробности за четири нови свои разработки- Renault MASTER, Renault TRAFIC, Renault ALASKAN и KANGOO Z.E. Concept, с помощта на които гигантът си поставя за цел да разшири позициите си на нови пазари.

"2018 година беше най-добрата за лекотоварното ни подразделение по отношение на продажбите с ръст от 34% в сравнение с предходната година", коментират от Renault-Nissan LCV. "През 2019 година ние ще продължим да обновяваме нашата гама, за да отговорим на очакванията на клиентите. Благодарение на развитието на Renault Pro+ и нашите предложения за свързаност, ние ще продължим да създаваме подходящи и иновативни решения, за да помагаме на нашите професионални клиенти".

Със сериозно обновен и изпълнен в актуалната дизайн линия на марката, новите Master, Trafic и Alaskan са още по-различими, като с подобна нова стилистика ще може да се похвали и новото семейство Kangoo, анонсирано с помощта на електрческата концептуална разработка Kangoo Z.E. и което се очаква да бъде лансирано на пазара през 2020 година.

Новото Renault Master идва с изцяло променен интериор, нови системи за подпомагане на управлението и повишаване на безопасността, нова гама по-мощни и ефективни двигатели, като е налично и в изцяло електрическата си версия Master Z.E.

Нов дизайн на екстериора и интериора демонстрира и новия Trafic, като оборудването му е надградено с нови двигатели и роботизираната EDC предавателна кутия.

Карлман Кинг: шесттонен суперSUV на суперцена CITROËN С ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ В ЕВРОПА ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА!

Подобни

MOTO-PFOHE Rent a Car отвори своя първи офис в Бургас

MOTO-PFOHE Rent a Car отвори своя първи офис в Бургас

Автомобили под наем отново са на разположение и на Летище Варна В началото на май 2019 г. MOTO-PFOHE Rent a Car, една от...

Концентрирана мощ: новото BMW X5 M50i и новото BMW X7 M50i

Концентрирана мощ: новото BMW X5 M50i и новото BMW X7 M50i

Нов върхов двигател за Sports Activity Vehicles от високия клас и луксозния сегмент – V8 двигателят с технология BMW TwinPower...

Старт № 300 за Кими

Старт № 300 за Кими

Кими Райконен е един от малцината пилоти във Формула 1, които след приключването на предстоящото Гран при на Монако ще могат да се...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: