ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

GROUPE RENAULT на Автомобилен салон Женева 2020: ЕЛЕКТРИЧЕСКА ОФАНЗИВА

like0 unlike0
Auto-Press 19 Feb 2020 Новини
32
0
GROUPE RENAULT на Автомобилен салон Женева 2020: ЕЛЕКТРИЧЕСКА ОФАНЗИВА

• Като пионер и лидер в областта на електрическата мобилност в Европа, Renault ще представи своя нов електрически концептуален автомобил MORPHOZ, илюстриращ визията на марката за бъдещата мобилност.

• Новото Renault TWINGO Z.E. и E-TECH plug-in хибридната версия на новото Renault MEGANE Grandtour ще направят своя публичен дебют: два модела, символизиращи нов етап в електрическата офанзива на Renault.

• Нова революция за Dacia, която също се електрифицира! Марката ще представи първи поглед към най-достъпния 100% електрически градски автомобил на пазара на специално събитие на щанда на Dacia на 3 март от 8:00 ч.

• Dacia ще представи и новия си ECO-G двигател и лимитираната серия „Blue Line“, която отбелязва 15-годишнината от лансирането на марката в Европа.

• Пресконференция на щанда на Alpine на 3 март от 11:30 ч.: Марката ще представи две лимитирани серии, както и Alpine A110 SportsX, стилен концептуален модел, представен на Международния автомобилен фестивал през януари.

Renault, електрическа мобилност за всички, днес и утре

Renault ще представи своя нов електрически концептуален автомобил MORPHOZ, илюстриращ визията на марката за утрешната мобилност. Този модулен автомобил предлага персонализирано адаптиране към нуждите и желанията на всеки потребител. Той известява ново семейство електрически Renault модели, които ще бъдат представени през следващите години.

Renault ще представи 100% електрифициран щанд по време на дните за пресата с гама от 8 автомобила, включително световната премиера на новото Renault TWINGO Z.E.

Като пионер в областта на електрическата мобилност, Renault се възползва от своята експертиза и продължава да електрифицира гамата си чрез иновативни и изключителни хибридна и plug-in хибридна системи, предлагайки името E-TECH на три от водещите модели: CLIO, CAPTUR и MEGANE Grandtour. Новото Renault MEGANE Grandtour E-TECH Plug-in ще бъде представено за първи път пред широката публика на Автомобилен салон Женева.

За да отговори на многообразието от нужди, включително тези на професионалистите, Kangoo Z.E. Concept ще направи зрелищно завръщане. Градски и електрически концептуален автомобил, той обявява обновяването на гамата на Kangoo през 2020 г.

Електрическата революция на Dacia с най-достъпния 100% електрически градски автомобил на пазара

Dacia отваря нова глава и започва електрическата си революция. Вярна на славата си на „автомобилен геймчейнджър“, Dacia навлиза в пазара на електрически автомобили и ще представи 100% електрически модел. Революция, която се възползва от повече от 10-годишния опит на Groupe Renault в електрическата мобилност.

Като единственият производител, който предлага двугоривен ECO-G двигател за цялата си гама автомобили, Dacia ще представи новия си агрегат TCe 100 ECO-G. За да отбележи 15-годишнината на марката в Европа, Dacia ще представи и нова лимитирана серия Blue Line.

Заповядайте на щанда на Dacia (зала 4) на 3 март от 8:00 ч. за световната премиера на първия изцяло електрически градски автомобил на Dacia.

Alpine: лимитирани серии, цветна препратка към миналото и нова интерпретация

Alpine се завръща на Автомобилен салон Женева (зала 4) и продължава да разширява гамата на A110 с представянето на две нови лимитирани серии.

Alpine ще изложи и Alpine A110 SportsX на своя щанд. Този стилен концептуален модел, резултат от съвместните усилия на дизайнерските и инженерни екипи на Alpine, черпи своето вдъхновение от усъвършенстваните рали версии на A110, по-специално от A110, спечелил рали „Монте Карло“ през 1973 г.

Заповядайте на щанда на Alpine (зала 4) на 3 март от 11:30 ч. за пресконференция с участието на Патрик Маринов, управляващ директор на Alpine, и Антони Вилен, дизайн директор.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: