ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

FORD вкара новата Festa ST на 400 метра под земята (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 10 Jul 2018 Новини
176
0

FORD вкара новата Festa ST на 400 метра под земята (Видео)

FORD вкара новата Festa ST на 400 метра под земята (Видео)
/add_images/news/072018/s_1531231202_947.jpg
  1. FORD вкара новата Festa ST на 400 метра под земята (Видео)
  2. FORD вкара новата Festa ST на 400 метра под земята (Видео)

По принцип пазарното лансиране на нов модел е свързано с вълнуващи промо видео материали, демонстриращи автомобила в спиращи дъха сценарии по извити планински пътища, безкрайни пустини, замръзнали езера, пясъчни дюни и други вълнуващи панорами. Колкото и различни да са те, обединяващо ги винаги е това, че те са заснети над земната повърхност.

Избягвайки от тази традиция, Ford направи интересна крачка встрани и вкара новата Fiesta ST на 400 метра под земята, в неназована солна мина, и повери колата в опитните ръце на състезателя от Световния рали шампионат Елфин Еванс.

“При каране, солта реално прилича на фин чакъл и доста хлъзгава, ако трябва да бъда честен, особено със стандартни гуми”, споделя Еванс. “Очакваш, че ще бъде клаустрофобично, но наистина е точно обратното, отлично място да се насладиш истински на новата Fiesta ST”.

Новият Ford Fiesta ST разполага с 1.5 литров, трицилиндрово турбоагрегат, който обаче е в състояние да генерира респектираща максимална мощност от 200 конски сили и максимален въртящ момент от 290 Нм, както и да ускори спортния мъник от 0 до 100 км/ч само за 6.7 секунди.

Новата Fiesta ST оборудвана с Drive Modes система, благодарение на която водачът ще може да избира между три основни режима на поведение на колата- Normal, Sport и Track.

Днес от 14 ч. до 20 ч. се спира движението на камионите над 12 т по автомагистралите и натоваренитe пътища

Подобни

Автосалон Женева 2019: Renault и Dacia представят ...

Автосалон Женева 2019: Renault и Dacia представят ...

Renault и Dacia анонсираха първите подробности за новостите, които двете марки ще представят по време на започващото в началото на...

Fiat произведе Tipo № 500 000

Fiat произведе Tipo № 500 000

Fiat обяви, че по-малко от три години след пазарното му лансиране, в завода на компанията в Бурса, Турция, е бил произведен...

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED CONCEPT: НЕО-ДИНАМИКА

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED CONCEPT: НЕО-ДИНАМИКА

На 18 октомври 2018 г. PEUGEOT SPORT обяви, че ще разработва високодинамична гама от серийни електрически превозни средства. Днес,...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: