ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

FORD въвежда програма "Без докосване" в европейската си сервизна мрежа

like0 unlike0
Auto-Press 24 Mar 2020 Новини
45
0
FORD въвежда програма

Европейското подразделение на Ford обяви, че на фона на актуалната коронавирус ситуация в ЕВропа, компанията поставя началото на нова програма No Touch (Без докосване) в своите сервизни центрове, която има за цел да се повиши общото качеството на обслужването и гарантирането на по-високо ниво на безопасност за клиентите.

Основният акцент в новата програма No Touch на Ford е дезинфекцията на автомобила преди предаването му на собственика след приключването на сервизните дейности или гаранционните обслужвания.

Според новата програма No Touch на Ford, по време на своята работа служителите на компанията носят ръкавици за еднократна употреба, на волана, скоростния лост и седалката на водача се поставя защитно найлоново покритие, а контактният ключ и интериорът като цяло получават допълнителна дезинфекция.

Програмата дезинфекция No Touch включва също така видео запис на извършените от сервизните работници на Ford дейности, както и разбивка на ценообразуването, който може да бъде предварително прегледан от клиента и той да даде своето одобрение.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: