ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

FORD въвежда програма "Без докосване" в европейската си сервизна мрежа

like0 unlike0
Auto-Press 24 Mar 2020 Новини
42
0
FORD въвежда програма

Европейското подразделение на Ford обяви, че на фона на актуалната коронавирус ситуация в ЕВропа, компанията поставя началото на нова програма No Touch (Без докосване) в своите сервизни центрове, която има за цел да се повиши общото качеството на обслужването и гарантирането на по-високо ниво на безопасност за клиентите.

Основният акцент в новата програма No Touch на Ford е дезинфекцията на автомобила преди предаването му на собственика след приключването на сервизните дейности или гаранционните обслужвания.

Според новата програма No Touch на Ford, по време на своята работа служителите на компанията носят ръкавици за еднократна употреба, на волана, скоростния лост и седалката на водача се поставя защитно найлоново покритие, а контактният ключ и интериорът като цяло получават допълнителна дезинфекция.

Програмата дезинфекция No Touch включва също така видео запис на извършените от сервизните работници на Ford дейности, както и разбивка на ценообразуването, който може да бъде предварително прегледан от клиента и той да даде своето одобрение.

МРЕЖАТА НА RENAULT И DACIA В БЪЛГАРИЯ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА СВОИТЕ КЛИЕНТИ Преди 125 години тръгва първият автобус с ДВГ от Benz & Cie!

Подобни

Онлайн търсене на камерите за скорост в Германия

Онлайн търсене на камерите за скорост в Германия

Средно 43 700 интернет потребители в Германия са търсили ключовата дума „скоростна камера“ всеки месец за последните четири години....

Renault 16 празнува 55-ия си рожден ден - видео

Renault 16 празнува 55-ия си рожден ден - видео

Точно 1 845 959 екземпляра от този крайъгълен камък в моделната история на компанията са построени от Renault от март 1965 до...

Harley LiveWire - 1723 километра за 24 часа

Harley LiveWire - 1723 километра за 24 часа

Въпросът буквално вълнува - Колко далеч можете да стигнете с електрически мотоциклет за 24 часа? Швейцарецът, предприемач и бивш...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: