ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Ford с подробности за потребителските нагласи спрямо електромобила MUSTANG MACH-E

like0 unlike0
Auto-Press 31 Dec 2019 Новини
174
0

Ford с подробности за потребителските нагласи спрямо електромобила MUSTANG MACH-E

Ford с подробности за потребителските нагласи спрямо електромобила MUSTANG MACH-E
/add_images/news/122019/s_1577779202_964.jpg
  1. Ford с подробности за потребителските нагласи спрямо електромобила MUSTANG MACH-E

Ford разкри любопитни подробности за потребителските нагласи спрямо уникалния за марката изцяло електрически модел MUSTANG MACH-E, като акцентира конкретно върху тези към неговата пилотна лимитирана серия Mustang Mach-E First Edition.

От Ford споделят, че всички възможни резервации за лимитираната серия Mustang Mach-E First Edition вече са направени, но анонсират, че все още се налични бройки от сериите Premium и GT за предварителна поръчка.

По отношение на потребителските предпочитания, от Ford коментират, че предпочитан екстериорен цвят (38%) е Carbonized Gray, след което се подреждат Grabber Blue Metallic с 35% и Rapid Red с 27%.

От Ford разкриват също така, че повече от 80% от заявките за Mustang Mach-E в САЩ са за неговата версия с удължен пробег (Extended Range Battery), около 55% са избрали модификация с четири задвижващи колела, около 30% са избрали нивото Mach-E GT и че повече от 25% от заявките са направени от клиенти в Калифорния.

100% електрическо пазарно предложение MUSTANG MACH-E, което е вдъхновено като визия от легендата Mustang, и една от 14-те електрифицирани коли, които компанията ще лансира на европейския пазар до края на следващата година.

Във версията си GT, FORD MUSTANG MACH-E обещава възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за по-малко от 5 секунди, като за целта ще се разчита на електрическа задвижваща система с мощност от 465 конски сили и въртящ момент от 830 Нм.

В зависимост от модификацията си, FORD MUSTANG MACH-E, който ще пристигне в Европа към края на следващата година, ще предложи свободен пробег от до 600 километра, а за презареждането на батериите, бъдещите собственици на електромобила ще могат да разчитат на повече от 125 000 локации в 21 европейски държави, събрани в приложението FordPass Charging Network.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: