ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Ford с нов SUV за Китай

like0 unlike0
Auto-Press 09 Aug 2018 Новини
337
0
Ford с нов SUV за Китай

Ford разпространи първите подробности за нов SUV модел, който компанията ще пусне в продажба в Китай в началото на следващата година. Новият автомобил е разработен съвместно с местния венчър партньор на фирмата на синия овал- JMC (Jiangling Motors Corporation), и е насочен към младите потребители в развиващите се градове.

При появата си на пазара в началото на 2019, новият Ford Territory ще се предлага в три основни версии в зависимост от задвижващата си система- с бензинов двигател, хибрид и plug-in хибрид. Бъдещите собственици на новия модел ще могат да разчитат също така на интуитивна бордова система с гласови команди, семейството асистиращи системи Pilot360, системата за свързаност FordPass и други.

От Ford коментират коментират също така, че новият Territory ще бъде позициониран изключително конкурентно на пазара, като ще предлага богат набор високи технологии на достъпна цена. При появата си на пазара, новият модел ще разшири още повече SUV гамата на марката в Китай, в която към момента са включени EcoSport, Kuga, Edge, Explorer и Everest.

Ford Territory ще бъде последван от нови версии на Focus и Escort през тази година, като и трите модела са част от пазарната офанзива на Ford, която предвижда лансирането на 50 нови автомобила до 2025 година.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: