ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Ford и Мото-Пфое носят доброто до #вкъщи

like0 unlike0
Auto-Press 05 Apr 2020 Новини
314
0

Ford и Мото-Пфое носят доброто до #вкъщи

Ford и Мото-Пфое носят доброто до #вкъщи
/add_images/news/042020/s_1586080803_171.jpg
  1. Ford и Мото-Пфое носят доброто до #вкъщи
  2. Ford и Мото-Пфое носят доброто до #вкъщи
  3. Ford и Мото-Пфое носят доброто до #вкъщи
  4. Ford и Мото-Пфое носят доброто до #вкъщи

На 5 април Ford и Мото-Пфое предоставиха лекотоварни автомобили за ползване от дирекция „Аварийна помощ и превенция“ към Столична Община. Ford Courier и Ford Connect се включват в разноса на топъл обяд, медикаменти и продукти от първа необходимост. Автомобилите прие лично кметът на Столична община, г-жа Йорданка Фандъкова, заедно с представители на дирекция „Аварийна помощ и превенция“. Ключовете предадоха управителите на Мото-Пфое, г-н Атанас Фурнаджиев и г-н Масухиро Ояма, които призоваха от името на Ford: „Носим доброто до вкъщи. Останете в безопасност!“. Екипите на дирекция „Аварийна помощ и превенция“ към Столична Община потеглиха мигновено с автомобилите, за да се отправят към адресите в нужда, а зад волана на Ford Connect седна лично Кметът на Столична Община, г-жа Фандъкова.

С удължаването на извънредното положение във връзка с борбата с COVID-19, хиляди хора подават сигнали към Столична Община за доставки на топъл обяд, медикаменти и продукти от първа необходимост, с което се увеличава и недостигът на превозни средства за транспортиране. В помощ на общинската дейност за аварийна помощ и превенция се включват представителите на най-продаваната лекотоварна гама в Европа, подкрепяйки усилията на Националния оперативен щаб и на общината, максимален брой граждани да останат по домовете си, за да съхранят своето здраве. За период от един месец Ford и Мото-Пфое предоставят за бъзвезмездно ползване автомобили, които със своя капацитет на вместимост на товар и багаж са подходящи за разнос на продукти в извънредната ситуация – Courier Van 1.5 л дизел, 100 к.с. и 6-степенна ръчна скоростна кутия и Connect 1.5 дизел, 120 к.с., 8-степенна автоматична скоростна кутия, с 5 места, чиито втори ред седалки може да се спуснат напред за максимално увеличаване на багажното пространство в автомобила. На ден се изпълняват около 3000 доставки на храна и медикаменти на възрастни и нуждаещи се хора, а с капацитета на тези автомобили, бройката може да се увеличи драстично.

За да подпомогне максимално ефективно борбата с вируса COVID-19 в страната, Мото-Пфое ще предостави между 6 и 10 април автомобили от лекотоварната гама на Ford още на общините Пловдив, Варна, Бургас. На 7 април Военно-медицинска академия ще получи за нуждите на спешните екипи 8-местен микробус Ford Custom.

През месец април Ford стартира у нас и първата по рода си сервизна кампания, която дава възможност на клиентите на марката да останат по домовете си, дори когато автомобилите им трябва да бъдат сервизирани. За да запазят здравето и мобилността на своите клиенти, сервизите на Ford и Мото-Пфое взимат колите от подадения адрес, сервизират ги и ги дезинфекцират, след което ги връщат отново до място, посочено от клиента.

Чрез сервизни и благотворителни активности Ford в България предлага редица решения за улеснение на гражданите, които се стремят да спазват мерките за безопасност и препоръките на Националния щаб и Световната здравна организация за бързо овладяване на епидемията от COVID-19.

Moto-Pfohe се включва в борбата с пандемията, предоставяйки автомобили на тези, които най-много се нуждаят в момента – болниците и социалния патронаж. В подкрепа на екипите на първа линия се включват общо 15 автомобила на марките Ford, Volvo и Land Rover, всички те са част от Moto-Pfohe.

*Източник: www.ford.bg

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: