ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Ford Bronco стана електромобил - видео

like0 unlike0
Auto-Press 22 Apr 2019 Новини
27
0

Ford Bronco стана електромобил - видео

Ford Bronco стана електромобил - видео
/add_images/news/042019/s_1555923602_828.jpg
  1. Ford Bronco стана електромобил - видео
  2. Ford Bronco стана електромобил - видео
  3. Ford Bronco стана електромобил - видео
  4. Ford Bronco стана електромобил - видео

Инженеринговата фирма Zero Labs Automotive от Ел Ей ще направи лимитирана серия електромобили на базата на класическия Ford Bronco. Панелите на купето са от карбон, а в интериора са използвани натурални дървени панели. Ориентировъчната цена на автомобила е около 250 000 долара. От Zero Labs Automotive вече предлагат резервиране на един от 150-е предвидени за производство всъдеходи без внасяне на депозит.

Първият в света напълно електрически Ford Bronco е развит с носеща раменна конструкция, направена по метода на газоволфрамово дъгово заварване. Амортисьорите на колата са регулируеми Fox, двата диференциала – отпред и отзад са Currie, спирачната система е Brembo с шестбутални апарати.

За задвижването си електрическият Ford Bronco използва елмотор с мощност 275кВт на BorgWarner (374 к.с. и 240 Нм момент). Захранването е от литиево-йонен акумулатор с капацитет 70 кВтч, което осигурява пробег с едно зареждане от 306 километра. Електромоторът работи с петстепенна механична предавателна кутия и с двустепенна раздатка Atlas. Приводът е пълен с подключване.

В интериора , запазил архитектурата на оригиналната машина са използвани панели от орех или бамбук. Тапицерията може да бъде изпълнена според желанието от натурална или изкуствена кожа. Приборното табло е напълно цифрово, предвидена е възможност за ъпдейтване на блока управления на силовия агрегат, акумулатора и на контролните системи.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: