ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Fiat-Chrysler Automobiles и Waymo ще работят и за автономни лекотоварни автомобили

like0 unlike0
Auto-Press 05 Aug 2020 Новини
29
0
Fiat-Chrysler Automobiles и Waymo ще работят и за автономни лекотоварни автомобили

Fiat-Chrysler Automobiles (FCA) и Waymo обяниха, че двете компании поставят началото на нова страница на сътрудничеството си, като стартират общо проект за разработката на решения за автономно управление, които да бъдат прилагани при лекотоварни пазарни предложения.

От FCA споделят, че системата за антономно управление от ниво 4- L4 Waymo Driver, ще бъде приспособена и интегрирана в лекотоварния Ram ProMaster, който е отлично решение за разносна дейност в градски условия.

"Нашето вече четиригодишно партньорство с Waymo продължава на ново ниво", коментира Майк Менли, изпълнителен директор на групата FCA. "С въвеждането на Waymo Driver, водещата технология за автономно управление, в нашите миниванове Pacifica, ние се превърнахме в единственото партньорство, което реално въвежда в употреба напълно автономна технология в реалния живот, на обществени пътища. С тази следваща стъпка, която задълбочава нашата връзка с най-добрия технологичен партньор в областта, отговаряме на нуждите на нашите клиенти с лекотоварни автомобили, като заедно ще дадем възможност за автономно управление при лекотоварните коли, започвайки с Ram ProMaster".

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: