ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

FERRARI рестартира производството на 14 април

like0 unlike0
Auto-Press 31 Mar 2020 Новини
386
0
FERRARI рестартира производството на 14 април

В края на миналата седмица, FERRARI обяви, че компанията си е поставила за цел да рестартира производството си на 14 април.

От Ferrari споделят, че на фона на изключително несигурната обстановка, създадена от разпространението на Covid-19, компанията предприема всички необходими действия, за да гарантира здравето и съществуването на своите работници, както и възможно най-добрите параметри за всички акционери.

Най-новото пазарно предложение на Ferrari- двуместната Roma, беше представено през ноември миналата година и трябваше да бъде представено за първи път пред широка публика през март по време на отмененото международно изложение в Женева.

С общо тегло от 1472 килограма, FERRARI ROMA е оборудван с 3.9-литров, V-образен, осемцилиндров двигател, който е в състояние да генерира максимална мощност от 620 конски сили в диапазона 5750-7500/мин и максимален въртящ момент от 760 Нм от 3000 до 5750/мин.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: