ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Фернандо Алонсо май ще се пробва и на рали Дакар

like0 unlike0
Auto-Press 21 Aug 2019 Новини
123
0
Фернандо Алонсо май ще се пробва и на рали Дакар

Състезателното подразделение на Toyota Motor- TOYOTA GAZOO Racing, обяви, че съвместната дейност на компанията с Фернандо Алонсо ще продължи да се развива, като този път крайната цел е евентуалното участие на световния шампион в рали Дакар през следващата година.

Първата стъпка в новото сътрудничество ще бъде подготвителна програма, в която Алонсо ще има възможност да се запознае и опознае състезателната версия на Toyota Hilux, която ще вземе участие в следващото издание на рали Дакар, както и да се докосне до част от "работните" условия, пред които евентуално ще се изправи през 2020 година.

"Много съм развълнуван от това да продължа приключението си с TOYOTA GAZOO Racing", коментира Алонсо. "Заедно постигнахвме толкова много от момента, в който за първи път карах Toyota през 2017, с две последователни победи на Льо Ман, титла при пилотите и отборите в World Endurance Championship. Докоснах се до офроуд ралитата по-рано през тази година и това остави приятно чувство в мен, което искам да продължа. Очаквам с нетърпение следващите няколко месеца на тренировки, опознаване на Hilux и сработване с отбора. Винаги съм твърдял, че искам да преследвам нови предизвикателства в различни дисциплини и съм в отличен екип да направя това".

Следващото издание на рали Дакар ще бъде знаково за историята на легендарната надпревара, като за първи път ще се проведе в Саудитска Арабия от 1978 година насам.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: