ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Електронни винетки вече се продават във всички бензиностанции OMV в страната

like0 unlike0
Auto-Press 11 Jan 2019 Новини
545
0
Електронни винетки вече се продават във всички бензиностанции OMV в страната

• Е-винетки могат да бъдат закупени от касите на всички OMV обекти в България.

• За електронна винетка може да се плати в брой, с дебитна или кредитна карта, или с OMV Routex card на касите на OMV.

Във всички бензиностанции OMV в цялата страна вече могат да бъдат закупени всички предлагани видове електронни винетки за 2019 г. Винетките могат да бъдат заплащани в брой и с банкова карта на касите на OMV, както и с OMV Business card с Routex функция за корпоративни клиенти на компанията.

Компанията OMV обхваща 92 бензиностанции в България. На каса във всеки обект от веригата са достъпни предлаганите винетки за 2019 г. за тежкотоварни автомобили и автобуси (категория 1 и 2) и за леки автомобили (категория 3) в съответните периоди на валидност за всяка от категориите.

Контакти и адреси на всички бензиностанции OMV в България могат да бъдат намерени на обновения сайт на компанията http://www.omv.bg.

Бензиностанции OMV са мултифункционални центрове за услуги за автомобилите и за хората. Освен да купят електронната си винетка, клиентите могат да платят също и гражданската отговорност, задълженията си към КАТ и битовите си сметки в обособените каси за услуги OMV Services, както и да вземат билети за концерти и спортни събития, да преведат пари, или да пуснат тото.

На бензиностанции OMV клиентите могат да заредят с висококачествени горива от собствената марка MaxxMotion, да си набавят широка гама консумативи за ежедневната поддръжка на автомобила и да ползват услугите на автомивките TopWash. А в магазините VIVA могат да се нахранят с прясно приготвени сандвичи по рецепти на шеф Андре Токев и да изпият чаша ароматно кафе от специалния първокласен бленд VIVA.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: