ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Електрическото Porsche Taycan: Първи поглед към интериора

like0 unlike0
Auto-Press 23 Aug 2019 Новини
102
0

Електрическото Porsche Taycan: Първи поглед към интериора

Електрическото Porsche Taycan: Първи поглед към интериора
/add_images/news/082019/s_1566540004_287.jpg
  1. Електрическото Porsche Taycan: Първи поглед към интериора

Porsche разпространи първите официални снимки на предното табло на изцяло новия си и първи в историята на марката изцяло електрически модел Taycan.

От компанията споделят, че изпълнението на интериора на електромобила е подчинено на класическия дизайн, но е издигнато до актуалното звучене на дигиталната ера, и от марката са следвали максимата, че "по-малкото е повече". "Интериорът на Taycan комбинира типични за марката дизайн елементи с нов вид потребителско изживяване и впечатлява с изчистената си елегантност", коментира Иво ван Хюлтен, директор на подразделението Интериорен дизайн стил на Porsche AG.

Инструменталният панел на Porsche Taycan предлага стилен и минималистичен дизайн, а според компанията бутоните са удобни за работа и не предвиждат разсейване от страна на водача при употребата си. Панелът е съставен от извит 16.8-инчов екран, на който водачът може да избира да бъде подавана информация в четири основни режима- Classic, Map, Full Map и Pure, като при последния се подават данни за скоростта, пътните знаци и навигационната система.

От Porsche са предвидили възможност на избор между два волана- стандартен и спортен GT, някои от функционалностите на бордовата система могат да бъдат управлявани с глас, а при желание от страна на потребителите пътникът отпред може да получи допълнителен екран, позициониран в непосредствена близост до централният 10.9-инчов инфо-комуникационен и мултимедиен.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: