ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Електрическият прототип SONY VISION-S тръгва по улиците през тази година (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 31 Jul 2020 Новини
40
0
Електрическият прототип SONY VISION-S тръгва по улиците през тази година (Видео)

В началото на тази година, по време на специализираното изложение за потребителска електроника CES в Лас Вегас, SONY изненада всички с премиерата на прототипна разработка на електромобил. Моделът беше беше представен с името VISION-S и по време на анонсирането му, от компанията споделиха, че той демонстрира технологичното разнообразие, което компанията е в състояние да предложи на потребителите.

Вече е очевидно, че от SONY са преразгледали първоначалната си стратегия VISION-S да бъде просто една прототипна изложбена разработка, и през последните няколко месеца на няколко пъти споделят информация за проекта, като с всеки следващ път електромобилът сякаш все повече и повече се приближава до потенциалното си серийно бъдеще.

Най-новото развитие в проекта VISION-S е пристигането му в Токио, където бордовите му- радарна и аудиосистема, ще бъдат доразвити. От SONY анонсират също така, че до края на годината, с електромобила ще бъдат проведени и първите изпитания в реална пътна обстановка.

Sony VISION-S е оборудван с множеството иновативни и футуристични решения, в това число и бордова система с изкуствен интелект, телекомуникационни и облачни услуги, и общо 33 сензора по екстериора и интериора на прототипната си разработка.

От SONY коментират, че сензорите са използвани за разпознаване на хора и обекти извън и в купето на електромобила VISION-S, а крайната цел е върхово подпомагане на управлението и повишаването на безопасността.

Съвети на ADAC за начинаещите караванери Да си платиш за паркирането с ток

Подобни

Trofeo: Най-мощната колекция Maserati някога (Видео)

Trofeo: Най-мощната колекция Maserati някога (Видео)

• Maserati разширява колекцията Trofeo: към Levante се присъединяват Ghibli и Quattroporte • Ghibli и Quattroporte Trofeo:...

Екстремен офроуд с новото BRONCO (Видео)

Екстремен офроуд с новото BRONCO (Видео)

Преди около месец, FORD разкри първите подробности за изцяло новото си BRONCO, което се оказа, че ще продължи да съществува под...

NOVITEC даде 707 конски сили на McLaren GT (Видео)

NOVITEC даде 707 конски сили на McLaren GT (Видео)

Специалистът в областта на доработката на луксозни спортни автомобили NOVITEC анонсира подробности за новата си програма за...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: