ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Електрическият Mustang Mach-E е в Европа

like0 unlike0
Auto-Press 13 Feb 2020 Новини
44
0

Електрическият Mustang Mach-E е в Европа

Електрическият Mustang Mach-E е в Европа
/add_images/news/022020/s_1581595202_156.jpg
  1. Електрическият Mustang Mach-E е в Европа
  2. Електрическият Mustang Mach-E е в Европа
  3. Електрическият Mustang Mach-E е в Европа

Ford постави началото на пазарното лансиране на изцяло новият си и 100% електрически модел Mustang Mach-E в Европа със стартирането на инициативата Go Electric, която има за цел на запознае местните потребители с предстовящата трансформация на портфолиото на марката и нейното електрифициране.

От Ford споделят, че до края на следващата година, клиентите на марката в Европа ще могат да избират между 18 електрически и електрифицирани предложения на копанията, като само до края на тази бройката ще бъде 14. Успоредно с това, от Ford анносират инициативата си Ford Charging Solutions, която има за цел да предложи на потребителите достъпни варианти за зареждане на техните изцяло електрически и plug-in хибридни автомобили в Европа. Само през следващите 3 години, марката ще изгради 1000 зарядни станции на територията на своите комплекси.

Специално за Mustang Mach-E, от Ford коментират, че е бил специално оптимизиран за европейските пътища, като промени са били нанесени по управлението, окачването, системата за електронен контрол на стабилността и задвижването на четирите колела.

Mustang Mach-E стъпва в Европа с очакван пробег с един заряд на батерията си от до 600 километра, а при наличие на зарядна станция на консорциума IONITY (150 kW) презареждането за нови 93 километра е възможно само за 10 минути.

"С Mustang Mach-E ние внасяме вълнение в електрификацията", коментират от Ford Европа. "Това е Mustang за ново поколение- и първият, който клиентите могат да поръчат, конфигурират, персонализират и уредят доставката онлайн".

BMW Motorrad с 3 премиери на мотоциклетното шоу Moto Expo 2020 Opel отбелязва 50 години на Ascona и Manta

Подобни

Как да обезопасим ремаркето?

Как да обезопасим ремаркето?

Висококачествените каравани и ремаркета са доста апетитна цел за апашите. Как можете най-добре да ги защитите? Специалистът по...

„Мистър две“ - култовата Toyota MR2

„Мистър две“ - култовата Toyota MR2

Очевиден е прякорът "Мистър Втори" на Toyota MR2. Японският двуместен спортен автомобил със средно разположен двигател...

Volkswagen отчита засилен интерес към електрифицираните си автомобили

Volkswagen отчита засилен интерес към електрифицираните си автомобили

Volkswagen обяви, че още преди пазарното лансиране на изцяло новия и 100% електрически модел ID.3 през лятото на тази година,...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: