ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Електрическият Mustang Mach-E е в Европа

like0 unlike0
Auto-Press 13 Feb 2020 Новини
46
0

Електрическият Mustang Mach-E е в Европа

Електрическият Mustang Mach-E е в Европа
/add_images/news/022020/s_1581595202_156.jpg
  1. Електрическият Mustang Mach-E е в Европа
  2. Електрическият Mustang Mach-E е в Европа
  3. Електрическият Mustang Mach-E е в Европа

Ford постави началото на пазарното лансиране на изцяло новият си и 100% електрически модел Mustang Mach-E в Европа със стартирането на инициативата Go Electric, която има за цел на запознае местните потребители с предстовящата трансформация на портфолиото на марката и нейното електрифициране.

От Ford споделят, че до края на следващата година, клиентите на марката в Европа ще могат да избират между 18 електрически и електрифицирани предложения на копанията, като само до края на тази бройката ще бъде 14. Успоредно с това, от Ford анносират инициативата си Ford Charging Solutions, която има за цел да предложи на потребителите достъпни варианти за зареждане на техните изцяло електрически и plug-in хибридни автомобили в Европа. Само през следващите 3 години, марката ще изгради 1000 зарядни станции на територията на своите комплекси.

Специално за Mustang Mach-E, от Ford коментират, че е бил специално оптимизиран за европейските пътища, като промени са били нанесени по управлението, окачването, системата за електронен контрол на стабилността и задвижването на четирите колела.

Mustang Mach-E стъпва в Европа с очакван пробег с един заряд на батерията си от до 600 километра, а при наличие на зарядна станция на консорциума IONITY (150 kW) презареждането за нови 93 километра е възможно само за 10 минути.

"С Mustang Mach-E ние внасяме вълнение в електрификацията", коментират от Ford Европа. "Това е Mustang за ново поколение- и първият, който клиентите могат да поръчат, конфигурират, персонализират и уредят доставката онлайн".

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: