ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Електрическите велосипеди на PEUGEOT: традиция и иновация като алтернатива на обществения транспорт

like0 unlike0
Auto-Press 27 May 2020 Новини
88
0

Електрическите велосипеди на PEUGEOT: традиция и иновация като алтернатива на обществения транспорт

Електрическите велосипеди на PEUGEOT: традиция и иновация като алтернатива на обществения транспорт
/add_images/news/052020/s_1590588002_279.jpg
  1. Електрическите велосипеди на PEUGEOT: традиция и иновация като алтернатива на обществения транспорт
  2. Електрическите велосипеди на PEUGEOT: традиция и иновация като алтернатива на обществения транспорт

С традиция в производството на велосипеди от 1886 г. до днес, PEUGEOT предлага практични и удобни модели за града и всеки вид терен. Проектирани от PEUGEOT Design Lab, велосипедите PEUGEOT се сглобяват в завода на CYCLEUROPE в Ромили-сюр-Сен (Франция). Истинска алтернатива на обществения транспорт, електрическите велосипеди на Марката отговарят на търсенето на колoездачите на велосипед за всички нужди.

Гама електрически велосипеди PEUGEOT за всички нужди

С гамата си електрически велосипеди PEUGEOT предоставя глобално 360° предложение за електрическа мобилност. Най-новите електрически велосипеди на PEUGEOT са на разположение онлайн в електронния магазин и в оторизираните представителства на PEUGEOT в страната:

• PEUGEOT eLC01, компактен градски електрически велосипед, съчетаващ нео-ретро с модерен дизайн. Батерията му от 400 Wh осигурява пробег до 70 километра.
• PEUGEOT eC02 е идеалният електрически велосипед за града. Батерията му от 300 Wh гарантира автономност от 80 километра (до 110 км с батерия 400 Wh).

• PEUGEOT eT01 D8 и eT01 Sport са универсални електрически велосипеди, с автономност до 110 километра, благодарение на батерията 400 Wh.

• PEUGEOT eT01 FS PowerTube съчетава вградена батерия и отличен дизайн. С предни и задни амортисьори той е подходящ както за градските улици, така и за извън утъпканите пътеки. Батерията му от 500 Wh осигурява пробег до 130 километра.

Велосипедите PEUGEOT са на разположение онлайн

В електронния магазин: webstore.peugeot.bg, бъдещият купувач може да провери наличността на моделите и да ги поръча от комфорта на своя дом. Доставката може да бъде до адрес на клиента, както и до избран център от мрежата на PEUGEOT.

Велосипедите PEUGEOT са на разположение за покупка и в оторизираната мрежа на Марката в страната. До края на месец май клиентите могат да се възползват от 25% отстъпка на всички налични модели.

Електрическите велосипеди PEUGEOT: проектирани и сглобени във Франция

Отличителният дизайн на велосипедите PEUGEOT е дело на PEUGEOT Design Lab, глобалното студио за дизайн. Повечето от велосипедите PEUGEOT са сглобявани във Франция, в завода на CYCLEUROPE в Ромили-сюр-Сен. Те се ползват от технологичен опит с традиции от над 130 години. Гамата електрически велосипеди на Марката е лансирана през 2009 година. Високото качество на компонентите е част от препозоционирането на PEUGEOT към луксозния сегмент. BOSCH осигурява повечето от батериите и електродвигателите.

PEUGEOT : “360°” цялостно предложение за електрическа мобилност

PEUGEOT е единствената марка, която предлага пълна гама превозни средства за устойчива мобилност: леки и лекотоварни автомобили, скутери и електрически велосипеди. Новите електрифицирани модели на PEUGEOT са във всеки сегмент. Пълното електрическо предложение включва градските PEUGEOT e-208, избран за Автомобил на годината 2020, компактния SUV PEUGEOT 2008 и лекотоварните e-EXPERT (представен наскоро) и e-BOXER. Plug-In hybrid задвижвания са налични за SUV PEUGEOT 3008, както и PEUGEOT 508 в седан и SW версия. Напълно екетрическият скутер e-LUDIX улеснява градската мобилност. Гамата електрически велосипеди PEUGEOT допълва „360°“ напълно електрифицирано предложение на PEUGEOT.

PEUGEOT Cycles

През май 2020 г. електрическите велосипеди са повече от всякога алтернатива на обществения транспорт. Те допринасят за безопосността, като предполагат спазването на социална дистанция, избягвайки задръстванията в градовете, подобряват качеството на въздуха и позволяват на хората да поддържат физическа активност. Много икономични ( по-малко от 20 стотинки на зареждане на батерията), велосипедите с електрическо подпомагане улесняват придвижването, без ограничения в паркирането.

*Източник: www.peugeot.bg

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: