ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Екстремистът MINI John Cooper Works GP дебютира следващата седмица

like0 unlike0
Auto-Press 17 Nov 2019 Новини
141
0
Екстремистът MINI John Cooper Works GP дебютира следващата седмица

Североамериканското подразделение на MINI обяви, че по време на международното изложение Automobility LA през следващата седмица, на щанда на компанията ще се състоят две премиери- световната на най-екстремното MINI на всички времена (MINI John Cooper Works GP) и местната на изцяло електрическото MINI Cooper SE.

MINI Cooper SE, което ще бъде лансирано на американския пазар в началото на март следващата година на цена от малко под 30 000 долара, е оборудвано с електрически мотор с мощност от 184 конски сили, който задвижва предните колела. Компактният електромобил е в състояние да се ускори то 0 до 60 км/ч за 3.9 секунди, а класическото 0-100 км/ч е постижимо за 7.3 секунди. В зависимост от стила на управление, литиево-йонната батерия на MINI Cooper SE обещава свободен пробег от 235 до 270 километра.

Компактният спортен модел MINI John Cooper Works GP ще бъде произведен в лимитирана серия от само 3000 автомобила и обещава да постави нови измерения в сегмента си. За целта от легендарната марка разчитат на мощен 306 конски сили четирицилиндров двигател, специално разработени окачване и аеродинамика, и различни други доработки и подобрения.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: