ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Двуместен Mitsubishi Pajero Sport се предлага в Обединеното кралство

like0 unlike0
Auto-Press 22 Feb 2019 Новини
75
0
Двуместен Mitsubishi Pajero Sport се предлага в Обединеното кралство

На Острова, подобно у нас има облекчения при закупуването на тъговски автомобили. Но там, за разлика от нас автомобилите тип 1+1 наистина трябва да са двуместни. Това е причината поради която Mitsubishi предлага именно такъв варинт на модела си Pajero Sport под името Mitsubishi Shogun Sport на бизнес клиентите си.

Двуместният автомобил е с топ-оборудване за модела, подобно на това при седемместния вариант. Премахването на задните седалки увеличава багажното пространство на автомобила. С това се получава товарна площадка дълга 1920 мм, един метър широка между арките на задните колела и висока 1040 мм. Така товарният обем на колата достига 1488 литра.

Tовароносимостта на търговския вариант е 605 кг, а максималната маса на теглено ремарке със спирачки е 3100 кг. Двигателят е познатият 2.4-литров, 4-цилиндров турбодизел с мощност 181 к.с. при 3500/мин и максимален въртящ момент от 430 Нм при 2500/мин. Задвижването е пълно Super Select II, предавателната кутия е 8-степенна, автоматична.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: