ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Ducati е почти готов с електрически байк

like0 unlike0
Auto-Press 21 Jan 2019 Новини
470
0
Ducati е почти готов с електрически байк

Електрическите мотоциклети стават все по-популярни и в притежаването им доста здрав разум. Повечето от байкърите карането на по-дълги от 200 км разстояния е изключение. По тази причина дължината на пробега с едно зареждане на машината е с доста по-малко значение при мотоцикетите, отколкото при автомобилите. Ducati се занимава с идеята за електрически айк от няколко години насам и според босът на компанията Клаудио Доменикали скоро ще видим на пазара електрическо Ducati.

Хората на Ducati работят в тази посока в близко сътрудничество с училището за политехнически дизайн в Милано и вече са налице няколко електрически концептуални разработки. Най-впечатляващият резултат е концептът Ducati Zero Hypermotard. Подобен мотоциклет, според думите на Доменикали, може скоро да видим в шоу-румовете на компанията. Италианската компания има вече натрупан опит в производството на електрически двуколесници с производството на електроасистирани велосипеди.

На студентско събитие В Арагона, Испания, Доменикали обяви че: “Бъдещето е електрическо и ние не сме далеч от стартирането на серийно производство.” Явно зад това изявление стои вече нещо сериозно. Електробайковете са вече на пазара и Ducati засега изостава да речем от Harley Davidson в тази посока. Ще е интересно да видим дали италианската машина ще е достатъчно конкурентна не само технически, но и ценово на вече предлаганите на пазара модели на американците и на компаниите Zero и Energica.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: