ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Дискордиа е 13-ата най-голяма транспортна компания в страната

like0 unlike0
Auto-Press 12 Jul 2019 Новини
583
0
Дискордиа е 13-ата най-голяма транспортна компания в страната

Компанията се придвижва с 4 места нагоре в престижната бизнес класация „Капитал 100“ на в. Капитал

Дискордиа, една от най-иновативните и бързо развиващите се транспортно-логистични компании в страната и Европа, за поредна година зае челно място в класацията „Капитал 100“. Компанията достигна до 13-тата позиция сред най-големите компании в категория „Транспорт“ и бе отличена за най-динамично развиващата се сред конкурентите на пазара.

Отличното класиране на Дискордиа тази година е 4 позиции нагоре спрямо миналата, като една от причините е непрекъснатият ръст, който компанията бележи последните години. Само през 2018 г., например, приходите на дружеството са се увеличили с 40%, достигайки до 128 млн. лв.

За първа година Дискордиа влиза и в топ 300 на най-големите компании в България в класация на в. Капитал – „Капитал 100“ (К100) и също така заема 37-о място в категорията „Топ 50 по ръст на приходите“, от всички 300 най-големи компании в страната.

Друго ключово отличие, което компанията получи, е позиционирането й в топ 10 в категория „Прогнози за 2019 г.“. Там Дискордиа заема 8-а позиция сред всички, обявени за компании с най-голям потенциал за растеж през 2019 г.

„За нас присъствието в тази класация е огромно признание за усърдната работа и усилията, които полагаме всеки ден. През последните години компанията ни устойчиво поддържа ръст на приходите в порядъка на 40%. Заслугите за този постоянен и стабилен растеж се дължат главно на разрастваща се флотилия, постоянното увеличаване на екипа и непрестанните ни инвестиции в най-новите и високи технологии в сферата на транспорта. През тази година планираме да вложим значителна сума от приходите на компанията в иновации. Вярвам, че с общи усилия Дискордиа ще продължи да бъде лидер, налагащ високи стандарти в транспортния бизнес“, споделя Христо Христов – основател, изпълнителен директор и мажоритарен собственик на Дискордиа.

Дискордиа е обявена от в. Капитал и за най-амбициозната компания в сектора, заради мащабните си планове за разрастване до 2022 г. Компанията си е поставила за цел да стане лидер в Източна Европа и да увеличи автомобилния си парк на 1400 камиона в края на 2022 г.

За Дискордиа:

Дискордиа е една от водещите транспортно-логистични компании в Европа. Дейността й е фокусирана върху международния товарен транспорт, включително превозваческа, спедиторска и логистична дейност. Компанията е създадена през 1992 г., член е на Межднародната федерация на спедиторските сдружения (FIATA), Националното сдружение на българските спедитори (НСБС) и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Освен в България, Дискордиа има свои компании в Румъния и Украйна.

*Източник: Дискордиа

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: