ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

DEKRA - по-международна от всякога

like0 unlike0
Auto-Press 13 Dec 2019 Новини
178
0
DEKRA - по-международна от всякога

Глобално активната експертна организация DEKRA е много успешна в съвременния вълнуващ и все по-бързо променящ се пазар. „Допълнително интернационализирахме нашия бизнес и го насочихме към дигиталния свят на бъдещето“, казва изпълнителният директор на DEKRA Стефан Кьолбл.

DEKRA следва успешно водещите меганасоки на развитие в света. Интернет, мрежите, автоматизираното шофиране, устойчивостта и защитата на климата играят важна роля в дейноста й. В началото на 2019 г. DEKRA комбинира предлагането на всеобхватни услуги в осем сервизни подразделения и осем региона.

Тази нова основна структура бързо се усвоява - „Още в началото на 2019 г. се възползвахме от факта, че можем да комбинираме глобалните знания и глобалния капацитет по-бързо и по-добре в специфични за клиента решения“ - споделя Кьолбл. - "Ние използваме силата на групата DEKRA, особено с оглед на иновациите и качеството около разнообразните възможности за дигитализация."

Заедно със своя партньор Argus Cyber Security, специалист по автомобилна киберсигурност от Израел, DEKRA иска да подкрепи автомобилните производители в техните усилия за борба със зловредните кибер атаки към продуктите им.

Кьолбл твърди – "Нужен е нефилтриран достъп до безопасността и екологично важните данни за превозните средства. Когато става въпрос за безопасност в движението, ние се нуждаем от независим и неутрален доверител на данни в интерес на защитата на потребителите, който предоставя необходимите данни по законово регулиран начин. Принципът на независима трета страна се е доказал и трябва да се поддържа по основателна причина”.

През 2019 г. DEKRA не само извършва оценки на електроскутерите и издаде разрешителни за експлоатация, но беше и първата експертна организация, разработила стандарт за безопасна микромобилност.

„Нашият холистичен подход към сигурността и устойчивостта около нови форми на мобилност в градовете включва около 120 тестови точки в осем области - от техническа сигурност до рециклиране“, съобщава Стефан Кьолбл.

През първата половина на 2019 г. експертната организация в Германия изпробва 73% повече превозни средства, отколкото за същия период на предходната година, а пазарният й дял нарасна до 33,5 процента. С последните попълнения в Китай и Ватикана, автомобилите вече са “под микроскоп” в 20 държави, а 21-ата – Чили ще бъде добавена през следващата година.

Очаква се консолидираните продажби да нараснат с почти три процента до около 3,43 милиарда евро през 2019 г. В края на годината DEKRA ще разполага с почти 45 800 експерти, с около 500 повече в сравнение с предходната година. DEKRA допълнително затвърди позицията си на водеща световна експертна организация в TIC индустрията (тестване, инспекция, сертифициране).

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: