ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Daimler с първа доставка на електрически Freightliner

like0 unlike0
Auto-Press 27 Dec 2018 Новини
573
0
Daimler с първа доставка на електрически Freightliner

Daimler Trucks осъществи първата доставка на изцяло електрическия Freightliner eM2 на територията на Съединените Американски Щати, след като предаде камиона на ръководството на Penske Truck Leasing Corporation в Лос Анджелис.

Penske Truck Leasing ще използва първия си електрически камион за дистрибуция в Калифорния, като през следващата година ще увеличи флотилията си с още 19 такива електромобила, в това число и 10 eCascadia.

Тестовите бройки на Freightliner eM2, серийното производство на който ще започне през 2021 година, идват с мощност от 480 конски сили и обещават автономен пробег от 230 мили (около 370 километра). Интегрираната им система за бърз заряд позволява батериите да бъдат презареждани до 80% за около 60 минути.

Задвижващата система на eCascadia от своя страна ще бъде с мощност от до 730 конски сили, батерийният блок ще бъде с капацитет от 550 kWh, а свободният пробег ще достига 250 мили или 400 километра. 80% заряд на батериите ще бъде постижим за около 90 минути.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: