ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Dacia организира десети юбилеен пикник за клиенти и фенове на марката

like0 unlike0
Auto-Press 11 Jun 2019 Новини
41
0
Dacia организира десети юбилеен пикник за клиенти и фенове на марката

На 15-и юни (събота) от 11:00 до 16:00 часа, в Равногор, Dacia ще проведе своя десети пореден пикник сред природата за клиенти и фенове на марката.

От представянето си на българския пазар, Dacia се радва на интерес и популярност сред клиентите, което печели на марката и ненадмината лидерска позиция по продажби. През годините Dacia постига пазарни рекорди, а Dacia Duster остава флагман на марката, реализирайки продажби от над 1000 автомобила за по-малко от една година.

Голяма част от успеха на марката се дължи както на доброто съотношение цена-качество, така и на подхода на Dacia да държи фокуса си върху удовлетвореността на клиентите. С тази идея се ражда събитието Dacia Пикник, популярно сред клиентите на марката из цяла Европа. Тази неделя край Равногор Dacia ще зарадва почитателите си в България с десети пореден пикник, включващ множество игри и изненади.

Гостите ще имат възможността да се запознаят с цялата гама на Dacia, включително новости като лимитираната серия Red Line, налична за моделите Duster, Sandero Stepway и Logan MCV Stepway.Феновете на Duster ще могат да изберат между шосеен и специално подготвен офроуд тестдрайв на модела.

За поредна година посланикът на марката Dacia в България Димитър Илиев ще бъде специален гост на събитието. През целия ден 8-кратният рали шампион на България и неговият екип от Safety Driving Academy ще провеждат демонстрации с интерактивен симулатор за безопасно шофиране.

Марката разчита и на дейното участие на членовете на Duster Adventure Club, създаден с фокус върху собствениците на Dacia Duster и преживяванията им с автомобила. Част от тях ще разкажат за активностите, реализирани в рамките на събитията на клуба, а всеки желаещ собственик на Duster ще има възможност да се присъедини към общността.

За любителите на спорта Dacia Пикник обещава разнообразие от игри на открито. Освен футболно игрище на разположение на посетителите ще има и стрелбище, както и пособия за игра на бадминтон и петанк. По-креативните сред гостите ще могат да развихрят таланта си в кръжока по рисуване, а интересуващите се от градинарство ще имат възможността да облагородят района, засаждайки туи.

Аниматори ще се грижат за настроението на най-малките посетители на събитието. Заедно те ще рисуват, играят, сглобяват и оцветяват къщички за птици.

За поредна година Dacia Пикник разчита на партньори, които ще допринесат за доброто настроение на гостите с множество активности и награди. В допълнение, посетителите ще имат възможността да разгледат и закупят интересни продукти и дрехи на марката от специално обособения Dacia магазин.

Място за излета можете да запазите на https://picnic.dacia.bg/

Новият CORVETTE ! (Видео)

Подобни

С Opel “myDigitalService” клиентът винаги е информиран

С Opel “myDigitalService” клиентът винаги е информиран

• Директна връзка – сервизният център изпраща актуална информация за етапа на сервизните работи • Подробна документация – снимки...

KIA произведе 3 000 000 коли в САЩ

KIA произведе 3 000 000 коли в САЩ

Американското производствено подразделение на KIA- Kia Motors Manufacturing Georgia (KMMG), обяви, че компанията е постигнала още...

Twindosing /двойното дозиране/ почиства по-добре!

Twindosing /двойното дозиране/ почиства по-добре!

Двойният шев държи по-добре. Така и двойното впръскване на гориво - Twindosing почиства по-добре отработилите газове и новото...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: