ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Да си платиш за паркирането с ток

like0 unlike0
Auto-Press 31 Jul 2020 Новини
185
0
Да си платиш за паркирането с ток

Посетители на тематичен център на Nissan- Nissan Pavilion, в Йокохама, който отваря врати днес, могат да заплатят за паркирането на своя автомобил на територията на комплекса с електрическа енергия, стига разбира се той да е електрически или електрифициран.

Тематичният изложбен център Nissan Pavilion е поредната инициатива на марката, с която тя демонстрира желанието си да работи за това хората да живеят в един по-добър свят. При посещението си в обособената кафетерия, поръчките на клиентите се реализират с помощта на електрическа енергия генерирана в батерийните блокове на Nissan Leaf или от интегрираната соларна инсталация.

На обособени места в Nissan Pavilion, желаещите могат да се докоснат до тръпката на електрическата Formula E, да се повозят в изцяло новия електромобил на марката Nissan Ariya, да се запознаят с най-новите технологични достояния на компанията от областта на електрическата мобилност, в това число и с еволюиращата система за автономно управление ProPILOT, Invisible-to-Visible (I2V), да поиграят виртуален тенис с посланика на Nissan в спорта Наоми Осака и други.

NISSAN ARIYA ще се предлага във версии с 2 и четири задвижващи колела, като и двете са налични с батерии с капацитет от 65 и 90 kWh. Модификацията 4WD ще бъде оборудвана с по-мощни електрически мотори с мощности от 340 и 400 конски сили. Вариантът с две задвижващи колела ще бъде наличен с 218 и 242 конски сили.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: