ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

CUV ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ И ДВА 100% ЕЛЕКТРОМОБИЛА ЩЕ ДЕБЮТИРАТ НА ЩАНДА НА КИА

like0 unlike0
Auto-Press 18 Sep 2019 Новини
33
0

CUV ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ И ДВА 100% ЕЛЕКТРОМОБИЛА ЩЕ ДЕБЮТИРАТ НА ЩАНДА НА КИА

CUV ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ И ДВА 100% ЕЛЕКТРОМОБИЛА ЩЕ ДЕБЮТИРАТ НА ЩАНДА НА КИА
/add_images/news/092019/s_1568786408_391.jpg
  1. CUV ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ И ДВА 100% ЕЛЕКТРОМОБИЛА ЩЕ ДЕБЮТИРАТ НА ЩАНДА НА КИА
  2. CUV ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ И ДВА 100% ЕЛЕКТРОМОБИЛА ЩЕ ДЕБЮТИРАТ НА ЩАНДА НА КИА

По време на Автомобилен Салон София 2019 КИА ще представи новия кросувър XCeed. Моделът впечатлява с експресивен дизайн, стилен интериор, динамично и прецизно управление. Комбинацията от висок клас системи за сигурност, нови функции за свързаност и съвременни информационно-развлекателни системи характеризират XCeed като един от най-високотехнологичните модели в сегмента. Заедно с последното попълнение в гамата на марката, своята премиера ще осъществят 100% електромобили e-Niro и e-Soul.

КИА Моторс България ще представи моделната си гама на площ от 330 м2 в зала 3, Интер Експо Център. Освен трите премиерни модела, КИА ще покаже Rio във версия GT line, компактния кросоувър Stonic, ProCeed шутинг брейк, бестселъра на КИА – Sporatage, представителя в SUV сегмента Sorento и най-мощния, и най-луксозен автомобил в историята на марката – Stinger.

Два месеца след европейската си премиера КИА XCeed ще дебютира пред българската публика. Моделът комбинира практичността на SUV със спортния пакет и динамично управление на хечбек. Отличителната предна решетка, която инкорпорира фаровете с нов дизайн и типичния за Ceed LED подпис в кубовидна форма, хромираните лайсни на праговете, сребристите рейки на покрива и вграденият в задната броня метален елемент подчертават динамичната визия и SUV излъчване на модела. Интериорът е изработен от високотехнологични, меки на допир материали, което в комбинация с хромираните елементи на таблото, създава усещане за изискана премиум атмосфера.

Пакетът от модерни системи за безопасност, свързаност и информационно-развлекателни технологии на КИА XCeed го прави един от най-високотехнологичните и най-добре оборудвани автомобили в класа. XCeed разполага с богат набор от асистиращи системи за водача и технологии за безопасност, които включват интелигентен автопилот с функция Stop & Go, системата за следене на мъртвата зона, предупреждение за сблъсък с разпознаване на пешеходци, интелигентен асистент за ограничение на скоростта, интелигентен паркинг асистент, автоматично управление на дългите светлини, асистент за поддържане на траекторията в лентата на движение, предупреждение за бдителността на водача и др.

Потребителите на XCeed могат да избират между 3 турбо бензинови двигатели с директно впръскване. 1л. T-GDi генерира 120 к.с. и максимален въртящ момент от 172 Нм, докато четири цилиндровият 1.4л T-GDi двигател е с мощност от 140 к.с. и максимален въртящ момент от 242 Нм. Високоефективният 1.6л T-GDi, който се предлага за версиите Ceed GT и ProCeed GT, е най-мощният мотор в гамата на новия кросоувър. С мощност от 204 к.с. и въртящ момент от 265 Nm, 1.6 T-GDi мотор осигурява спортно поведение и стабилност при различни условия на шофиране.

КИА XCeed също така се предлага с опция от два Smartstream двигателя – най-екологичните дизелови двигатели, разработвани от корейския производител и най-ефективните в моделната гама. 1.6л Smartstream може да бъде съчетан със 115 к.с. или 136 к.с.

Трето поколение КИА e-Soul осъществи своята европейска премиера на изложението в Женева, по-рано тази година. Моделът предлага удължен пробег и нулеви емисии в класа на градските кросоувъри. С отличителна, подчертано динамична визия, новият електромобил е носител на емблематичния дизайн и закачливия характер на своите предшественици. На Стария континент Soul се предлага само като 100% електромобил, а изборът на клиентите е между два вида задвижване. Батериите от ново поколение на e-Soul – с капацитет 64 или 39,2 кВтч – са с до 30% по-висока енергийна ефективност от неговия предшественик и най-продаван електромобил в Европа.

Първият кросоувър електромобил на КИА - e-Niro предлага пробег от 455 км с едно зареждане и 615 км при шофиране в градски условия. 100% кросоувър електромобил на КИА е един от най-усъвършенстваните електрически превозни средства в Европа.

e-Niro предлага по-дълъг пробег от много бензинови автомобили (дори няколко значително по-скъпи конкурентни електрически превозни средства). В комбинация от модерна визия и практичност, моделът e окомплектован със 7г. гаранция или 150 000 км.

Niro EV е оборудван с голяма 64 kWh батерия, която гарантира пробег от 455 км с едно зареждане. Свързан към бързо зарядно устройство на 100 кВт, e-Niro зарежда 80% от капацитета на батерията си за 54 минути.

e-Niro е част от моделната гама, която включва хибрид и плъгин хибрид. От лансирането на хибридните версии през 2016г. до момента глобалните продажби от модела надхвърлят 250 000 броя. В Европа са реализирани над 90 000 броя.

Във връзка с предстоящото изложението, КИА Моторс България ще предостави на своите клиенти и специални оферти при покупка на избрания от тях автомобил. Всички модели на марката се предлагат със 7 години гаранция.

Прес конференцията на КИА Моторс България ще се проведе на 11-ти октомври, петък, от 13:00ч. в зала 3 на Inter Expo Center.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: