ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

CUPRA с изцяло нова централа през 2020 година

like0 unlike0
Auto-Press 28 Jun 2019 Новини
175
0

CUPRA с изцяло нова централа през 2020 година

CUPRA с изцяло нова централа през 2020 година
/add_images/news/062019/s_1561705202_514.jpg
  1. CUPRA с изцяло нова централа през 2020 година

Новосъздадената от SEAT луксозна спортна марка CUPRA ще може да се похвали с изцяло нова централа от началото на следващата година. Новината беше анонсира от Уейн Грифитс, изпълнителен директор на компанията, който обяви, че изграждането на съоръжението се очаква да приключи преди края на 2019-а.

На фона на цялостната си концепция за предлагането на луксозни, но и изключително спортни автомобили, новата централа на CUPRA ще заимства дизайна си от състезателната писта и прилежащите й съоръжения. Изпълнена на два етажа и с големи открити площи, в нея ще бъдат позиционирани подраздаленията Маркетинг, продажби, поръчки и финанси.

"Централата на CUPRA ще бъде кулминацията на нашата консолидация като независима марка", споделя Грифитс. "Нашата цел е да удвоим продажбите през следващите две до три години, а да разполагаме със собствени съоръжения ще ни позволи да увеличим персонала до над 100 човека и ще ни даде възможност да увеличим броят на нашите фенове по целия свят"

Една от най-важните стъпки в развитието на CUPRA ще бъде пазарното лансиране на първия в историята на новата марка специално разработен за нея модел Formentor, който обещава уникално изживяване от управлението в комбинация с динамична зареждаема (plug-in) задвижваща система.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: