ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Consumer Reports вече не препоръчва Tesla Model 3

like0 unlike0
Auto-Press 22 Feb 2019 Новини
73
0
Consumer Reports вече не препоръчва Tesla Model 3

В публикувано вчела официално изявление Consumer Reports анонсира, че вече не може да препоръча 100% електрическия модел Model 3 на Tesla. От агенцията коментират, че промяната в оценката на електромобила е в резултат на потребителско проучване, в което собствениците споделят за проблеми с купето, боята и интериора на колата.

"Докато колите на Tesla се представят добре в пътните тестове на Consumer Reports и имат отлична потребителска удовлетвореност, тяхната надеждност е непостоянна според нашите членове, което се отразява в промяна на статуса им за препоръка", коментира Джейк Фишър, старши директор на подразделението автомобилни тестове на Consumer Reports.

В новото си проучване, от Consumer Reports са получили сигнали са проблеми както с панелите на купето на Tesla Model 3, така и с интегрираната бордова система, в това число забиване на екрана и неадекватно поведение на системата, проблеми с лако-бояджийското покритие, интериора, проблеми със стъклата, в това число и поява на пукнатини, и други.

На базата на новото проучване на Consumer Reports, нивото на надеждност на Tesla Model 3 е понижено от "средно" на "под средно".

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: