ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

CHEVROLET увеличи автономността на електромобила BOLT до 414 километра

like0 unlike0
Auto-Press 23 Aug 2019 Новини
91
0
CHEVROLET увеличи автономността на електромобила BOLT до 414 километра

CHEVROLET разпространи първите подробности за версията 2020 година на изцяло електрическия си модел BOLT, който обещва увеличение в свободния си пробег от почти 34 километра до общ очакван резултат от 414 километра.

"BOLT поставя еталон за достъпен електрически модел с голям пробег и сме развълнувани да вдигнем летвата още по-високо с предлагането на увеличение от почти 10% в очаквания пробег за версията му 2020 година", коментира Тим Грюи, директор на подразделението Global Battery Cell Engineering and Strategy.

За постигането на увеличението в свободния пробег, екипът на Chevrolet е нанесъл корекции по химията на батерията на предходната версия на Bolt, а размерите й са останали непроменени. Новата модификация на електромобила ще бъде налична в дилърските центрове на марката по-късно през тази година, като ще се предлага на базова цена от 37 495 щатски долара, а клиентите ще могат да избират и между два нови екстериорни цвята- Cayenne Orange Metallic и Oasis Blue.

CHEVROLET BOLT е оборудван с електромотор с мощност от 200 конски сили и въртящ момент от 360 Нм, а капацитетът на батерията му, която идва със заводска гаранция от 8 години е 66 kWh.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: