ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

BUGATTI с нова ексклузивна серия на CHIRON

like0 unlike0
Auto-Press 02 Dec 2019 Новини
112
0
BUGATTI с нова ексклузивна серия на CHIRON

BUGATTI обяви, че от втората четвърт на следващата година, компанията ще стартира доставките на представителите на специалната NOIRE серия на хиперколата CHIRON.

С дизайн и цялостното излъчване, вдъхновени от Type 57 SC Atlantic от 1936 година (само 4 произведени бройки), Chiron Noire ще бъде наличен в само 20 екземпляра, като базовата им цена е определена на 3 000 000 евро. Лимитираната серия е наличена и за версията Chiron Sport, като тук е необходимо доплащане от 100 000 евро.

Всеки един от представителите на новата лимитирана серия се отличава с множество карбонови елементи, тематично изпълнени и изработени от сребро емблеми, нови джанти Caractère, черни спирачни дискове, изпълнени в черен карбон огледало за задно виждане и капак на двигателя, доминиран от черно интериор и други.

Задвижването на автомобилите е поверено на 8-литров, W-образен, 16-цилиндров двигател с максимална мощност от 1500 конски сили и максимален въртящ момент от 1600 Нм.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: