ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Броени дни до премиерата на първата електрическа кола на CADILLAC

like0 unlike0
Auto-Press 30 Jul 2020 Новини
79
0

Броени дни до премиерата на първата електрическа кола на CADILLAC

Броени дни до премиерата на първата електрическа кола на CADILLAC
/add_images/news/072020/s_1596132003_846.jpg
  1. Броени дни до премиерата на първата електрическа кола на CADILLAC
  2. Броени дни до премиерата на първата електрическа кола на CADILLAC

CADILLAC обяви, че първата от цяло семейство изцяло електрически коли на марката ще бъде представена само след няколко дни- на 6 август, с помощта на онлайн събитие.

Първият 100% електрически автомобил на CADILLAC ще се нарича LYRIQ и според официалното изявление на компанията е вдъхновен от майсторството и реализиран от иновацията. От фирмата коментират също така, че моделът и съответно бъдещето на компанията, ще бъде изцяло електрическо и ще постави нови измерения по отношение на мобилността и свързаността с околния свят.

Друга интересна особеност на LYRIQ е това, че той ще използва новата батерия за електромобили Ultium на компанията майка General Motors, за която от компанията коментират, че е уникална за индустрията. От американския гигант споделят, че това, което отличава Ultium от всяко друго актуално предложение на пазара е фактът, че батерията е съставена от големи и плоски елементи, които могат да бъдат конфигурирани както в хоризонтално, така и във вертикално направление. Това дава възможност на инженерите да комбинират елементите по оптимален за съответното купе начин, като са възможни капацитети от 50 до 200 kWh.

Според изявлението на GM, бъдещите електромобили на отделните й марки ще бъдат в състояние да предложат свободен пробег от до 640 километра, като някои от тях ще бъдат и в състояние да се ускоряват от 0 до 96 км/ч за 3 секунди.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: