ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Bosch с автоматичен бърз тест за COVID-19

like0 unlike0
Auto-Press 26 Mar 2020 Новини
55
0
Bosch с автоматичен бърз тест за COVID-19

Технологичният гигант Bosch обяви, че компанията, в лицето на подразделението си Bosch Healthcare Solutions и в сътрудничество с Randox Laboratories, са разработили един от първите в света автоматизирани бързи тестове за COVID-19.

От Bosch споделят, че възможността за бързо диагностициране на вируса е от изключителна важност, за да се помогне за ограничаването на разпространението му, а новата апаратура, разработена само за 6 седмици, е в състояние да помогне на лекарските кабинети, болниците и здравните центрове да регистрират заболяването за по-малко от два часа и половина.

Друг основен плюс на инсталацията на Bosch е нейната компактност и потенциална мобилност, което елиминира необходимостта от транспортирането на отделните проби към единен център за обработка.

От Bosch анонсират също така, че новата й система предлага тест не само за COVID-19 (точност от над 95%), но с една проба могат да бъдат изследвани едновременно и показатели за още девет други болести, в това число грип Тип А и Тип Б.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: