ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

BMW Group и Great Wall Motor ще поризвеждат електрически MINI-та в Китай

like0 unlike0
Auto-Press 02 Dec 2019 Новини
103
0
BMW Group и Great Wall Motor ще поризвеждат електрически MINI-та в Китай

BMW Group и Great Wall Motor направиха първата крачка в новото си сътрудничество- венчъра Spotlight Automotive Limited, което ще гарантира производството на изцяло електрически представители на MINI в изцяло нов завод в Китай.

Новото съоръжение на Spotlight Automotive Limited, в което двете компании ще инвестират около 650 милиона евро, ще бъде изградено в периода до 2022 година, като ще бъде с капацитет от до 160 000 автомобила годишно и с работна ръка от около 3000 човека.

Освен производство на електромобили, новият комплекс ще има и развойно подразделение за проектиране на изцяло електрически автомобили, в това число и бъдещи такива на MINI, Great Wall и нейните марки.

Изцяло новото и 100% електрическо MINI Cooper SE (https://www.auto-press.net/a:Всичко-за-Новото-изцяло-електрическо-MINI-Cooper-SE) е оборудвано с електрически мотор с мощност от 184 конски сили, който задвижва предните колела. Компактният електромобил е в състояние да се ускори то 0 до 60 км/ч за 3.9 секунди, а класическото 0-100 км/ч е постижимо за 7.3 секунди. В зависимост от стила на управление, литиево-йонната батерия на MINI Cooper SE обещава свободен пробег от 235 до 270 километра.

9 са офертите за разработването на разширен идеен проект и подробен устройствен план на АМ „Черно море“ Бургаската легенда - мс Стоян Апостолов чества 50 години активна състезателна дейност!

Подобни

Готова ли е колата ви за зимата?

Готова ли е колата ви за зимата?

Всяка година зимата идва неизбежно и с нея ниските температури, хлъзгавите пътища и снеговалежът. Трудни условия, към които трябва...

CHEVROLET SUBURBAN: Първата кола със звезда на холивудска Алея на славата

CHEVROLET SUBURBAN: Първата кола със звезда на холивудска Алея на славата

Американската емблема CHEVROLET обяви, че легендата SUBURBAN е станал първата кола в света със собствена звезда на на холивудска...

Renault trucks пуска нови 2020 версии на T и D гамите си

Renault trucks пуска нови 2020 версии на T и D гамите си

Обновени версии на камионите за дистрибуция и за превоз на дълги разстояния, представи Renault Trucks. 2020 модификациите на D и Т...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: