ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

BMW Group и Daimler AG полагат основите на новата градска мобилност с инвестиция от 1 000 000 000 евро

like0 unlike0
Auto-Press 22 Feb 2019 Новини
70
0
BMW Group и Daimler AG полагат основите на новата градска мобилност с инвестиция от 1 000 000 000 евро

Днес автомобилните гиганти BMW Group и Daimler AG обявиха, че двете компании ще обединят своите решения за градска мобилност, за да предложат на потребителите едно ново и устойчиво решение за движение в градски условия. Двете страни ще инвестират общо 1 000 000 000 евро за разработката и по-тясното сътрудничество в областта на споделеното возене, споделеното ползване на автомобили, паркирането, зарядната инфрастраструктура и мултимодалните решения за транспорт.

От BMW Group и Daimler AG анонсират, че към момента имат повече от 60 милиона активни потребители на различните си услуги за градска мобилност, и те ще имат възможност да се възползват от услугите на пет нови венчъра- REACH NOW за мултимодален транспорт, CHARGE NOW за зареждане, FREE NOW за споделено возене, PARK NOW за паркиране и SHARE NOW за споделено возене.

"Със създаването на интелигентна мрежа венчъри ние ще бъдем в състояние да формираме актуалната и бъдещата градска мобилност, и да се възползваме от плюсовете, които предлага дигитализацията, споделянето на услуги и повишаващите се нужди на нашите клиенти за решения за мобилност", коментира Дитер Цече, председател на управителния борд на Daimler AG.

"Ние създаваме водещ глобален фактор за промяна в правилата", споделя Харалд Крюгер, председател на управителния борд на BMW AG. "Нашите 60 милиона потребителя, които имаме към момента, ще могат да се възползват от безпроблемна интеграция, устойчива екосистема на споделеното ползване на автомобили, споделеното возене, паркирането, зареждането и мултимодалните транспортни услуги. Имаме ясна визия: тези пет услуги ще се позиционират още по-близко, за да се формила едно общо портфолио за мобилни услуги с изцяло електрически, автономни флоти автомобили, които се зареждат и паркират автономно, и са свързани с други видове транспорт".

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: