ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Близо 60 000 евро за Polestar 2 в Германия

like0 unlike0
Auto-Press 09 Oct 2019 Новини
53
0
Близо 60 000 евро за Polestar 2 в Германия

Материалът е осигурен със съдействието на Global Press, Гросгерау, Германия

Съвременната епоха във Volvo се нарича Polestar. От юни 2020 г. електрическият седан Polestar 2 ще се доставя в цяла Германия. Моделът не е евтин, ценовият диапазон започва от 58 800 евро. В цената обаче са включени много услуги - сервизна поддръжка и обслужване за първите три години, включително услуга за вземане и доставка на превозни средства, както и цялостно стандартно оборудване, включително пилотен и плюс пакет.

Електрическото задвижване на автомобила развива 300 кВт мощност, която се предава и на четирите колела. Захранването с енергия се осигурява от мощна батерия с капацитет 78 кВтч, проектирана да осигури дълъг обхват. За безопасността на движението се използват редица системи за подпомагане и безопасност. Панорамният покрив на автомобила осигурява ярък и ефирен интериор, фаровете Pixel дават максимална осветеност на пътя.

Според производителя, Polestar 2 е първото превозно средство, което разполага с информационно-развлекателна система, работеща с операционната система Android Auto с напълно ново и всеобхватно цифрово потребителско изживяване - включително богат списък от приложения, предлагани чрез Google Play Store, най-съвременни карти от Google Maps и разширено гласово управление чрез Google Assistant.

Дигиталният характер на автомобила се подчертава също и от възможността смартфонът да се използва като ключ. Освен това на борда има и висококачествена звукова система HarmanKardon.

„Интересът към Polestar 2 е огромен след разкриването му пред широката публика“ - казва Томас Ингенлат, изпълнителен директор на Polestar. В момента възможност за резервация на модела е налична на www.polestar.com, където потенциалните купувачи могат да осигурят мястото си в списъка на чакащите с възстановяем депозит от 1000 евро.

SKODA стартира производството на KAROQ и в Русия

Подобни

Автосалон Женева 2020: Новият Volkswagen Golf GTI

Автосалон Женева 2020: Новият Volkswagen Golf GTI

Днес Volkswagen разпространи първото изобразение на новото поколение на Golf GTI и обяви, че световната премиера на автомобила ще...

Hyundai Motor с уникална система за адаптивно автоматично превключване на предавките

Hyundai Motor с уникална система за адаптивно автоматично превключване на предавките

Hyundai Motor обяви, че компанията е разработила уникална за индустрията система за автоматизирано и оптимизиращо превключване на...

Автосалон Женева 2020: DS AUTOMOBILES с две световни премиери

Автосалон Женева 2020: DS AUTOMOBILES с две световни премиери

Луксозната марка DS AUTOMOBILES обяви, че по време на международното изложение в Женева, което ще се проведе в началото...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: