ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Близо 60 000 евро за Polestar 2 в Германия

like0 unlike0
Auto-Press 09 Oct 2019 Новини
39
0
Близо 60 000 евро за Polestar 2 в Германия

Материалът е осигурен със съдействието на Global Press, Гросгерау, Германия

Съвременната епоха във Volvo се нарича Polestar. От юни 2020 г. електрическият седан Polestar 2 ще се доставя в цяла Германия. Моделът не е евтин, ценовият диапазон започва от 58 800 евро. В цената обаче са включени много услуги - сервизна поддръжка и обслужване за първите три години, включително услуга за вземане и доставка на превозни средства, както и цялостно стандартно оборудване, включително пилотен и плюс пакет.

Електрическото задвижване на автомобила развива 300 кВт мощност, която се предава и на четирите колела. Захранването с енергия се осигурява от мощна батерия с капацитет 78 кВтч, проектирана да осигури дълъг обхват. За безопасността на движението се използват редица системи за подпомагане и безопасност. Панорамният покрив на автомобила осигурява ярък и ефирен интериор, фаровете Pixel дават максимална осветеност на пътя.

Според производителя, Polestar 2 е първото превозно средство, което разполага с информационно-развлекателна система, работеща с операционната система Android Auto с напълно ново и всеобхватно цифрово потребителско изживяване - включително богат списък от приложения, предлагани чрез Google Play Store, най-съвременни карти от Google Maps и разширено гласово управление чрез Google Assistant.

Дигиталният характер на автомобила се подчертава също и от възможността смартфонът да се използва като ключ. Освен това на борда има и висококачествена звукова система HarmanKardon.

„Интересът към Polestar 2 е огромен след разкриването му пред широката публика“ - казва Томас Ингенлат, изпълнителен директор на Polestar. В момента възможност за резервация на модела е налична на www.polestar.com, където потенциалните купувачи могат да осигурят мястото си в списъка на чакащите с възстановяем депозит от 1000 евро.

Peugeot е-208 набира сериозна популярност В Mitsubishi токът не е от вчера

Подобни

Награди на четири колела очакват посетителите на Автосалон София 2019

Награди на четири колела очакват посетителите на Автосалон София 2019

„Автосалон София 2019“ продължава под пълна пара – след силно посетени делнични дни, всъщност предстои най-интересното и...

Volvo World Golf Challenge Bulgaria - турнирът с най-богата история в българските голф среди се завръща

Volvo World Golf Challenge Bulgaria - турнирът с най-богата история в българските голф среди се завръща

Всички участници и гости на турнира ще имат възможността да тестват обновения Volvo XC90, който дебютира пред българската публика...

DACIA Logan MCV Stepway Red Line : Много за малко (Видео)

DACIA Logan MCV Stepway Red Line : Много за малко (Видео)

С възраждането на марката Dacia, Renault Group осъществи една мечта- потребителят да получи възможност да закуп нов автомобил без...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: