ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Безопасно пътуване през кризата в автобуса

like0 unlike0
Auto-Press 04 Aug 2020 Новини
45
0
Безопасно пътуване през кризата в автобуса

Автобусната превозна индустрия може да се ускори отново. След отмяната на забраната за шофиране за германските автобусни компании вследствие на пандемията Covid 19, пазарът на автобусни пътувания се възражда в някои сегменти. Важно е да се отбележи, че всеки, който реши да пътува в автобус на Mercedes-Benz и Setra, може да разчита на възможно най-високо ниво на безопасност и изключителен комфорт.

За да осигури на пътниците и шофьорите на автобуси още по-добра защита при по-нататъшния ход на пандемията Covid 19, Daimler Buses предлага решения за модернизиране на защита за водачи от стъкло и поликарбонат. Те вече са налични за Mercedes-Benz Citaro и за междуградски автобуси Setra LE с ниско влизащите. Подготовката за монтаж в автобусите е в разгара си.

Други мерки включват оптимизиране на използвания филтър за климатизация и определяне на мерки, които осигуряват оптимална вентилация на автомобила, дори когато автомобилът е спрял. Инженерите работят яко за увеличаване на дела на чист въздух във вътрешността на превозното средство и за по-нататъшно намаляване на концентрацията на компоненти, замърсяващи въздуха в автобусите, чиито системи също могат да бъдат оборудвани с дезинфектанти.

Безопасността на пътниците, шофьорите и другите участници в движението винаги е била в центъра на дневния ред на Daimler. Почти всички подходящи системи за помощ за активна и пасивна безопасност са отпразнували премиерите си в автобусите на марките Mercedes-Benz и Setra.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: