ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

BENTLEY: Първата ни реколта мед е готова!

like0 unlike0
Auto-Press 19 Sep 2019 Новини
78
0

BENTLEY: Първата ни реколта мед е готова!

BENTLEY: Първата ни реколта мед е готова!
/add_images/news/092019/s_1568898002_496.jpg
  1. BENTLEY: Първата ни реколта мед е готова!
  2. BENTLEY: Първата ни реколта мед е готова!

Днес BENTLEY обяви, че компанията е събрала първата реколта мед, който семействата пчели Flying Bees на компанията са направили от преместването им на територията на комплекса на фирмата в Крю през май тази година.

От BENTLEY споделят, че близо 120 000 пчели, групирани в два кошера, са събрали прашец, който впоследствие се е превърнал в сериозната реколта от над 100 буркана мед, които са предназначени за служителите и VIP гостите на комплекса.

Традиционно за компанията, медът се разпределя в отговарящи на корпоративната идентичност буркани, всеки един от които със специално обозначен и номериран етикет. Дизайнът на самия етикет пък е дело на интериорния дизайнер на автомобилите BENTLEY- Луис Макалъм.

"Монтирахме нашите първи Bentley кошери по-рано през тази година с идеята да използваме свободното пространство в Крю за нуждите на местното биоразнообразие", коментира Питър Бош, член на борда, отговарящ за производството на легендарната марка. "Нашите пчели са част от по-голяма програма, която развиваме за да гарантираме, че нашият комплекс и бизнес дейности отразяват амбициите ни да се превърнем в най-устойчивия производител на луксозни автомобили".

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: