ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

AVTOVAZ с нов изпълнителен директор

like0 unlike0
Auto-Press 16 Apr 2018 Новини
216
0
AVTOVAZ с нов изпълнителен директор

Днес Alliance Rostec Auto BV обяви, че Ив Каракацанис ще заеме поста изпълнителен директор на руския гигант AVTOVAZ от 1 юни тази година, а досегашният изпълняващ длъжността- Никола Мур, ще поеме функциите на старши вицепрезидент на Groupe Renault, председател на Eurasia Region и вицепрезидент на борда на директорите на AVTOVAZ.

В момента, Ив Каракацанис е управителен директор на Groupe Renault в Румъния, където отговаря за лекотоварните и индустриалните дейности на гиганта, и заема поста президент и изпълнителен директор на Automobile Dacia SA- една от най-бързо развиващите се автомобилни марки в ЕВропа и най-голямата част компания в северната ни съседка.

“AVTOVAZ продължава със своя план за възстановяване и подобри продажбите и финансовите си резултати значително през 2017 година”, коментира Сергей Шворцов, председател на борда на директорите на AVTOVAZ. “Изразявам своите искрени благодарности към Никола Мур за приноса му по представянето на AVTOVAZ. Въпреки някои продължаващи рискове, компанията е на пътя към финансовото си възстановяване”.

През миналата година продажбите на нови леки и лекотоварни автомобили в Русия се подобриха с 11.9% и достигнаха ниво от 1 595 737 единици. От тях, 311 588 бяха представители на LADA, в резултат на което марката успя да подобри позицията си спрямо 2016 година сък 17%.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: