ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Автоспортът с Porsche във виртуалния свят

like0 unlike0
Auto-Press 14 Jan 2020 Новини
48
0
Автоспортът с Porsche във виртуалния свят

Porsche дава пълна газ не само в реалния, но и във виртуалния свят. Онлайн състезателните серии Porsche Esports Supercup навлизат в следващия си кръг. Квалификацията за тях, която Porsche организира заедно с iRacing, се провежда от средата на декември 2019 г. и отнема дванадесет седмици.

Най-добрите 20 виртуални състезатели пилоти от квалификацията и топ 20 от миналия сезон ще се състезават един срещу друг в десет състезателни уикенда от май 2020 г. нататък.

"Първата година на Porsche Esports Supercup бе белязана от увлекателни състезания. Видяхме десет различни победители в 20-е състезания. Постигнахме целта си да обединим най-добрите в света в една състезателна серия. Още повече се радваме на сезон 2020". казва Марко Уджаси, мениджър Esports в Porsche Motorsport.

Новостите на виртуалния Supercup включват двудневен предсезонен тест в Барселона, с който шофьорите могат да се подготвят за сезона. Esports Sprint Challenge също ще се проведе за първи път – това е нова серия като част от Supercup с Porsche Cayman GT4 Clubsport. Предизвикатеството е отворено за всички, които не участват в Porsche Esports Supercup.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: