ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Автосалонът във Фаркфурт IAA 2019 е с девиз “Мобилността на бъдещето”

like0 unlike0
Auto-Press 19 Aug 2019 Новини
31
0
Автосалонът във Фаркфурт IAA 2019 е с девиз “Мобилността на бъдещето”

Ако искате да опитате бъдещето на мобилността днес, това не повече и не по-малко означава посещение на международния автосалон IAA във Франкфурт на Майн. От 12 до 22 септември 2019 г. (дни на пресата: 10 и 11 септември 2019 г.) семейства, търговски посетители, експерти по мобилност и всички други заинтересовани страни могат да се запознаят с най-новите тенденции. И да наберат цяла поредица от собствени преживявания.

Например, IAA Experience носи богат директен личен опит в изложбения център във Франкфурт, като се писта за електрически автомобили, за каране на електрически велосипеди и е-скутери, возене в автономна совалка, курс на открито и Kids World /Светът на децата/.

Президентът на VDA /Асоциацията на германските автопроизводители/ Бернхард Матес споделя : "С удоволствие предлагаме на всички участници и посетители цялостна програма, която отговаря на индивидуалните нужди на мобилността на нашите посетители. С крос-индустриалния подход можете да преживеете бъдещето на мобилността с всичките си сетива.”

Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, KIA, Renault / Dacia, Volkswagen и Ionity ви канят да тестват е най-новите разработки сами на Test Drive на West (F10). Автономен совалков автобус от Continental ще превозва посетители по площадките. И дори офроуд курсът може да бъде пробван с офроуд превозни средства и джипове в различни формати, някои от които с електрическо задвижване.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: