ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Автосалон Пекин 2018: Първият електромобил на Honda още през тази година

like0 unlike0
Auto-Press 17 Apr 2018 Новини
173
0
Автосалон Пекин 2018: Първият електромобил на Honda още през тази година

Honda Motor обяви, че по време на международното изложение Auto China 2018 в Пекин, на щанда на марката ще дебютира изцяло нова концептуална разработка на автомобил с електрическо задвижване, разработен специално за китайския пазар.

От Honda Motor коментират също така, че GAC Honda Automobile- производствената венчър компания на Honda в Китай, има планове за стартирането на сглобяването на първия електромобил на марката в страната още преди края на тази година.

На щанда на Honda на Автосалон Пекин 2018 ще бъде представен за първи път в Китай изцяло новия Accord Hybrid, както и моделите Avancier, Vezel, Accord, Crider, Odyssey, City и Fit, а венчърът Dongfeng Honda ще демонстрира нова концептуална разработка на седан, UR-V, XR-V, Civic, Sprier Hybrid, Gienia, Elysion и Jade.

На щанда на Honda Motor ще се състои още една световна премиера, този път при марката й Acura. Това ще бъде хибридната версия на модела CDX, а китайски дебют ще направи RDX Prototype.

При мотоциклетите, Honda ще акцентира с GL1800 Gold Wing (премиера Китай), X-ADV, CB1000R, CRF1000 Africa Twin, CB500X и други.

2 100 000 долара за първата нова Supra

Подобни

BMW с нова колекция часовници

BMW с нова колекция часовници

BMW разпространи информация за новата си лятна колекция часовници, за която от автомобилната марка споделят, че са вдъхновени от...

FORD с отделен завод за електромобили в САЩ

FORD с отделен завод за електромобили в САЩ

FORD обяви, че компанията ще разшири производствените си възможности в Съединените Американски Щати, като изгради нов комплекс за...

55 години SKODA 1000 MB

55 години SKODA 1000 MB

На 11 април 1964 година SKODA стартира производството на емблематичния си модел 1000 MB в Млада Болеслав. През септември същата...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: