ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Автосалон Мюнхен 2021: Каква е концепцията (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 30 Jul 2020 Новини
55
0
Автосалон Мюнхен 2021: Каква е концепцията (Видео)

Организаторите на предстоящото през следващата година автомобилно изложение (IAA) в Мюнхен, което се явява наследник на класическия форум във Франкфурт, обявиха нови подробности около концепцията, на която залагат за пилотното издание на събитието.

"IAA се развиваше през годините непрекъснато, но през 2021 година ние поставяме фундаментално ново начало", коментира Хилдегард Мюлер, президент на германската асоциация на автомобилната индустрия (VDA).

Като основна задача, която са си поставили организаторите е провеждането на диалог, както между потребителите и производителите, така и между отделните фирми, политически и държавни структури.

Концепцията за провеждането на Автосалон Мюнхен 2021 предвижда обособяването на три тематични зони в града, всяка със своя персоналност и основно предназначение. Първата от зонита- Summit, ще бъде разположена на територията на Messe Munchen, и по всяка вероятност ще предложи класическо поле за изява на изложителите и посетителите.

Втората зона на IAA 2021 ще бъде Blue Lane и както подсказва името представлява тестови маршрут, по който желаещите ще могат да се докоснат до най-новото от света на автомобилостроенето и мобилността като цяло, както и да разгледат някои от най-забележителните части на Мюнхен.

Blue Lane ще се явява също така и връзка между основните изложбени площи в Summit и третата обособена зона- Open Space, където различни бизнеси (автомобилни и свързани с мобилността като цяло) ще разпологат свои временни съоръжения.

Автосалон IAA 2021 ще се проведе в Мюнхен от 7 до 12 септември.

Първа доставка на електромобила POLESTAR 2 в Европа Глобалните автомобилни продажби със спад от 27.7% за половин година

Подобни

Trofeo: Най-мощната колекция Maserati някога (Видео)

Trofeo: Най-мощната колекция Maserati някога (Видео)

• Maserati разширява колекцията Trofeo: към Levante се присъединяват Ghibli и Quattroporte • Ghibli и Quattroporte Trofeo:...

Екстремен офроуд с новото BRONCO (Видео)

Екстремен офроуд с новото BRONCO (Видео)

Преди около месец, FORD разкри първите подробности за изцяло новото си BRONCO, което се оказа, че ще продължи да съществува под...

NOVITEC даде 707 конски сили на McLaren GT (Видео)

NOVITEC даде 707 конски сили на McLaren GT (Видео)

Специалистът в областта на доработката на луксозни спортни автомобили NOVITEC анонсира подробности за новата си програма за...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: